Mt kask vs LS2 kask

milwer

Hectopat
Daha fazla  
LS2 kask almayı düşünüyordum ama pek hoşuma gitmedi bende aralarında çok fazla fiyat olmayan mt targo serisinden kaskları tercih etmeyi düşünüyorum her iki kaskı da kullananlar varsa düşünceleriniz nelerdir?

Revenge 2 4300 TL git onu al. Bu revenge’in eski modeli 5 yıldızlı bütçeye göre en iyi kask. MT Revenge - SHARP

Hcj c70 önermeyi unutmuşum, içinde dahili güneş vizörü var ve sağlam bir kask yalnız interkom desteği yok.

Orta-üst seviyeye çıkmadığın sürece kasklarda güneş vizörü olanlar 4 yıldızda kalır, güneş vizörü olmayanların 5 yıldızlı modelleri var.

Revenge 2 4300 TL git onu al. Bu Revenge'in eski modeli 5 yıldızlı bütçeye göre en iyi kask. MT Revenge - SHARP

Hcj C70 önermeyi unutmuşum, içinde dahili güneş vizörü var ve sağlam bir kask yalnız interkom desteği yok.

Orta-üst seviyeye çıkmadığın sürece kasklarda güneş vizörü olanlar 4 yıldızda kalır, güneş vizörü olmayanların 5 yıldızlı modelleri var.

İnterkom desteği olan kaskları tercih etmeyi düşünüyorum ama güvenlik açısından sıkıntısı olmayan güzel bir kask olursa da fikrimi değiştirebilirim ayrıca güneş vizörlü kaskların güvenlik sıkıntısı olduğunu duymuştum.

İkisinden de vazgeçin. Exo 391 alın.

Güvenlik olarak nasıldır?

Güvenlik olarak nasıldır?

Şekli duruşu bayağı güzelmiş bu arada çok beğendim.

Motorunuz 125CC ise en az 70-80 km/s hız yapabiliyordur. Bir kazada aklınıza gelmesini bile istemeyeceğiniz sonuçların 30 km/s üstünde bir hız bu. Bu şekilde düşünebilirsiniz. Ekipmanlar da bir yere kadar işe yarıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı