MT125 vs SRK125R

Wolketrx

Hectopat
MT Japon kalitesi, 2017 model, 10.500 Km'de temiz durumda ama biraz yaşlı bir canavar. Karşısında ise daha yeni teknolojiye sahip, 0 km ve gelişmiş bir Çin motoru var. Arada kaldım, hangisini almalıyım?

Kilometreyle temiz olduğu anlaşılmaz dostum. O motoru alan canına okur. Motor işi zevk işi, hiç sokakta görmedin mi hangi motorcu düzgün kullanıyor? İlla kesiciye vs sokuyolar motoru. Hele MT gibi canavar bir motoru... SRK 125 alma, parçasını bulamazsın. Ben olsam o topa girer MT125 alırdım... Ama 115 bin TL SRK125 yani 115 bütçen varsa gidip RTR 200 de alabilirsin?

Kilometreyle temiz olduğu anlaşılmaz dostum. O motoru alan canına okur. Motor işi zevk işi, hiç sokakta görmedin mi hangi motorcu düzgün kullanıyor? İlla kesiciye vs sokuyolar motoru. Hele MT gibi canavar bir motoru... SRK 125 alma, parçasını bulamazsın. Ben olsam o topa girer MT125 alırdım... Ama 115 bin TL SRK125 yani 115 bütçen varsa gidip RTR 200 de alabilirsin?
temiz dememin sebebi hep serviste yapılmış bakımları ve sıkıntısız duruyor bugün gidip bakacağım

Mt Japon kalitesi, 2017 model, 10.500 Km'de temiz durumda ama biraz yaşlı bir canavar. Karşısında ise daha yeni teknolojiye sahip, 0 km ve gelişmiş bir Çin motoru var. Arada kaldım, hangisini almalıyım?

Srk125r bence hem teknolojisi hem de yeni olması ön plana çıkarıyor ve srk modelleri genelde kaliteli oluyor racing olanlar.

Hocam ben aktif olarak srk125r kullanıcısıyım gayet güzel motor Çin dandikliğini hissetmiyorsunuz Japon gibi parça sıkıntısı yaşayan birini daha göremedim birkaç kişiyede sordum takır takır varmış parçaları almadıysanız öneririm 0 olsun kafanız rahat olsun :)

Hocam ben aktif olarak srk125r kullanıcısıyım gayet güzel motor Çin dandikliğini hissetmiyorsunuz Japon gibi parça sıkıntısı yaşayan birini daha göremedim birkaç kişiyede sordum takır takır varmış parçaları almadıysanız öneririm 0 olsun kafanız rahat olsun :)

Dostum srk 125r mı bayiden sıfır çıkardım aldığım ilk gün servise götürdüm fanı yüzünden 10 gün sonra radyatör patladı 2 ay serviste kaldı ayrıca qj srk125'lerin parçası yok yani garanti hiçbir şeye yaramıyor alıcağın parçayı parayla alıyorsun ama motor RKS ise parçası var ama ne zaman gelirse şansına kalmış oluyor. Ama motor işi şans işidir bayiden sıfır çıkardığın motorun aküsü ölü çıkıyor mesela tamamen şansına kalıyor durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı