temiz dememin sebebi hep serviste yapılmış bakımları ve sıkıntısız duruyor bugün gidip bakacağımKilometreyle temiz olduğu anlaşılmaz dostum. O motoru alan canına okur. Motor işi zevk işi, hiç sokakta görmedin mi hangi motorcu düzgün kullanıyor? İlla kesiciye vs sokuyolar motoru. Hele MT gibi canavar bir motoru... SRK 125 alma, parçasını bulamazsın. Ben olsam o topa girer MT125 alırdım... Ama 115 bin TL SRK125 yani 115 bütçen varsa gidip RTR 200 de alabilirsin?
Alma kanka srk 125r ben aldım daha 850km radyatör patladı fanı arzalandıMT Japon kalitesi, 2017 model, 10.500 Km'de temiz durumda ama biraz yaşlı bir canavar. Karşısında ise daha yeni teknolojiye sahip, 0 km ve gelişmiş bir Çin motoru var. Arada kaldım, hangisini almalıyım?
Ya zaten motor işi zevk işi sokakta da görüyoruz canına okuyorlar motoru o yüzden sıfır alacaksın..Mt yi düzgün kullandığını düşünmüyorum ama karşısındada Çinli var ben olsam mt alırdım.
Mt Japon kalitesi, 2017 model, 10.500 Km'de temiz durumda ama biraz yaşlı bir canavar. Karşısında ise daha yeni teknolojiye sahip, 0 km ve gelişmiş bir Çin motoru var. Arada kaldım, hangisini almalıyım?
Hocam ben aktif olarak srk125r kullanıcısıyım gayet güzel motor Çin dandikliğini hissetmiyorsunuz Japon gibi parça sıkıntısı yaşayan birini daha göremedim birkaç kişiyede sordum takır takır varmış parçaları almadıysanız öneririm 0 olsun kafanız rahat olsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.