ENB'yi kaldırınca sorun düzeliyor fakat ENB indirdiğim zaman oyun açılma ekranı geliyor, ondan sonra açılmıyor, kapanıyor. MTA'nın giriş ekranı açılıp kapanıyor, daha sonra acılmıyor tekrar. Fakat direkt GTA SA'yı açınca grafik modu çalışıyor.
Enb'yi kaldırınca sorun düzeliyor fakat enb indirdiğim zaman oyun açılma ekranı geliyor, ondan sonra açılmıyor, kapanıyor. MTA'nın giriş ekranı açılıp kapanıyor, daha sonra acılmıyor tekrar. Fakat direkt GTA SA'yı açınca grafik modu çalışıyor.
Enb'nin çalışmasını sağlayan dosya MTA ile ortak çalışmıyor. Ama D3D9 gibi bir DLL dosyasını rename yapınca açılmıştı ama daha sonra tekrar bozulmuştu. Silip geri indirmen gerekir. Enb ya da MTA'dan vazgeçmen gerekiyor.
Pencere modunda denedim dpı modunda denedim, d3d modunda graphics modunda denedim çözüm bulamadım. Ama eve gittiğimde tüm çözünürlükleri tek tek deniyeceğim
Pencere modunda denedim DPI modunda denedim, D3D modunda Graphics modunda denedim çözüm bulamadım. Ama eve gittiğimde tüm çözünürlükleri tek tek deneyeceğim.