Hocam hatırladığım kadarıyla sunucuda kullandığınız text ile alakalı olan bir script buna sebep oluyor. Sorunu çözmenin tek yegane yolu p panelden tüm scriptleri durdurup eliniz ile teker teker başlatıp sırayla yazı yazmak. Ancak bu şekilde bulabilirsiniz.MTA roleplayde panellerden vs. 2 tane var örneğin aracı kilitlemeye basıyorum. 2 defa algılıyor, envanteri açıyorum. 2 tane envanter var, nasıl düzeltebilirim?
Hocam hatırladığım kadarıyla sunucuda kullandığınız text ile alakalı olan bir script buna sebep oluyor. Sorunu çözmenin tek yegane yolu p panelden tüm scriptleri durdurup eliniz ile teker teker başlatıp sırayla yazı yazmak. Ancak bu şekilde bulabilirsiniz.MTA roleplayde panellerden vs. 2 tane var örneğin aracı kilitlemeye basıyorum. 2 defa algılıyor, envanteri açıyorum. 2 tane envanter var, nasıl düzeltebilirim?
Hocam siz söyleyince hatırladım. Tag scripti ile alakalı bir olabilir yüksek ihtimalle. Tag scriptinin ".xml" dosyasına girip arkadaşın düzenlemesi gerekiyor.Eğer internetten hazır mod dosyaları indirip Mods klasörüne attıysan sorunun olması normal, çözümü ise panelden hepsini kapatıp tek tek açacaksın veya XML dosyasını düzenlemelisin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.