Mtb için fullface kask önerisi

Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : R7 5800X
MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB
RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance
SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G
PSU : NZXT 650W 80+ Gold
CASE : DLX21
GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra
Keyboard : XPG Summoner Red SW
Mouse : Razer deathadder V2
Headset : Hyper X Cloud II wireless
Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27"
Meslek
Radyoloji teknikeri
Bütçede kararsızım ama 3K ayırabilirim. Fullface olması şart hocalarım. Örnek görsel:

Dosya Ekleri

• IMG_1515.jpeg
    IMG_1515.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 384
Son düzenleyen: Moderatör:
Brandx öneririm, 100%100 öneririm, fox öneririm. Bana kalırsa yarım enduro kaskları daha iyi.

Ayrıca aliexden kask almayın hava kanalları çakma oluyor ve tek düşüte paramparça oluyorlar.
Hocam yanlış konuya mesaj yazmışım hahahaha. Raporladım silerler umarım.

Brandx öneririm, 100%100 öneririm, fox öneririm, leatt öneririm. Bana kalırsa yarım enduro kaskları daha iyi.

Ayrıca aliexden kask almayın hava kanalları çakma oluyor ve tek düşüte paramparça oluyorlar.
BELL, SMITH, FOX, Leatt, Troy Lee Designs gibi markalara bakabilirsin ama ülkemizde bu markaların ürünlerine erişim zor. Hoşuna giden bir şey bulmakta zorlanırsan 2. el sitelerde nadirde olsa kasklara hakim olmayan kişiler ucuzdan satıyor belki denk gelirsin.
3K’ya dediğiniz markalar biraz imkansız gibi.

Tr pazarında Lazer Phonix ve Cratoni Shakedown var. Amazon’dan alırsanız Cratoni C-Maniac 2.0 4K civarına denk geliyor. Ancak Cratoni olanların çene tarafı ne kadar korur bilemiyorum. Üstteki arkadaşların dediği gibi o bütçede normal kasklara veya ikinci ele yönelebilirsiniz.

Xcity cross kask kullanıyorum. Görüntüsü ve koruyuculuğu gayet güzel şimdilik memnunum.
O markayı neredeyse hiç değerlendirmesi olmadığı ve ucuz bir marka olduğu için arkadaşa iletmemiştim. Nereden aldınız, link atar mısınız? Ben de modifiye edilebilir kask arayışındayım.

O markayı neredeyse hiç değerlendirmesi olmadığı ve ucuz bir marka olduğu için arkadaşa iletmemiştim. Nereden aldınız, link atar mısınız? Ben de modifiye edilebilir kask arayışındayım.
Hepsiburada.com'dan almıştım. Hala var mıdır bilmiyorum. Ben aldığımda 1.040 TL gibi bir fiyatı vardı. Açıkça söyleyeyim dayanıksız değil esneyen ama darbelere karşı dayanıklı bir yapısı var. Tek kötü yanı @selamdayi 'un belirttiği gibi hava kanalları çakma bu sebeple 2 tane hava deliği var görüntü olarak fakat ikisinden de içeriye hava girmiyor. Doğal olarak sürüş sonrası kaskı çıkardığımda hamamdan çıkmış gibi oluyorum.

3K'ya dediğiniz markalar biraz imkansız gibi.

Brandx chain de 1K ya geliyordu geçende indirim vardı 600₺ di.

@selamdayi'un belirttiği gibi hava kanalları çakma.

Bu tür kasklar gruplar arasında aliex kaskı diye geçer oyüzfen önermiyoruz bunun pedalı aynakolu göbeği vs de aliexden markasız bisiklet parçası alınmaz.

Ülkemizde bu markaların ürünlerine erişim zor. Hoşuna giden bir şey bulmakta zorlanırsın.

Chain sitesinde hepsi var hocam ve Türkiye'ye geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı