Rehber MTK işlemcilerde beklemeden Bootloader kilidi açmak

Hocam handshake hatası veriyor nasıl çözeceğim?

Artık yeni bootloader açma şeyi geldi HyperOS'ta iseniz Xiaomi topluluğunda, global versiyonda 30 gün bekleyip bir de 5 seviye olmanız gerekiyor öyle talep oluşturabilirsiniz.

Hocam handshake hatası veriyor nasıl çözeceğim?

HyperOS için yeni bypasslar çıktı ama yine 7 gün bekletiyor HyperOS de 30 gün ve 5 seviye olmasını bypass ediyor.
Eğer cihazın fabrika versiyonu HyperOS ise bypass işe yaramaz.
Çin cihazlarda işe yaramaz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmamasını geçtim cihazımın imeisi gitti. Sim 1 i kullanamıyorum şuan.Yardımcı olabilir misiniz

İleride yurt dışı bir dimensty cihaz alırsam ki yakındır o zaman bu rehber çok işe yarayacak.

Olmamasını geçtim cihazımın IMEI'si gitti. SIM 1'i kullanamıyorum şu an. Yardımcı olabilir misiniz?

Ya ben internette bunların fabrikasyon stok Android ROM'unu kurup öyle IMEI attıklarını gördüm o iş nasıl denediniz mi?

Dimensity'lerde işe yaramıyor diye biliyorum.

Hocam ben bu cihazı nasıl açacağım Çince yazılar geldi sarı galiba format ekranı anlamıyorum da.

Hocam bu işlemi kaçak Redmi not 12 Pro 5G cihazıma uyguladım olmadı yardım edecek?

Hocam bu işlemi kaçak Redmi not 12 Pro 5G cihazıma uyguladım olmadı yardım edecek?

Yeni cihazlarda bypass çalışmıyor ama cihaz Çin cihazı değilse açarız konu açarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…