MTOK ile normal sıralamasıyla girenler arasında bir fark var mı?

Hocam sanırım SUBÜ'de okuyorsunuz, özel mesaj atamadım da M.T.O.K'tan tercih yapacağım Gazi'de Bilimsel Hazırlık Programı yokmuş (M.T.O.K öğrencileri normal şartlar altında 1 sene bu programa tabi tutuluyor), tanıdığınız SUBÜ M.T.O.K sınıf arkadaşlarınız Bilimsel Hazırlık okudular mı?

Ben kendim MTOK öğrencisiydim Subü'de bilimsel hazırlık diye bir şey duymadım, kayıt olurken normal hazırlık okuyup okumak istemediğmi sordular o da isteğe bağlı yani. Yönetmelik değişmediyse (aynı devam ediyor diye biliyorum) isteğe bağlı hazırlık okursun sadece.

Bilimsel Hazırlık
Böyle olması çok iyi boş yere 1 sene hazırlık okutuyorlarmış MTOK tercihi yapınca.

k
kaç k yaptın

hocam sıralaman kaç

Kullanıyorum kullanıcı adım ile aynı ismim. Konuyla alakalı ise buradan sorsan daha iyi olur, belki senin soracaklarını merak eden başkaları vardır.

Hocam öncelikle merhaba sizinle tanışmak isterim çünkü ne kadar duacı olsam az bizi bu konu hakkında bilgilendirip aslında dünyanın en mantıklı işi MTOK yazmayı anlattığıniz için bende bu sene sınava girdim ve MTOK'la yazıp gitmeyi düşünüyorum benim de soracağım şey diploma teknoloji fakültesi ile ( normal sıralama ) ile alanlarla aynı oluyor değil mi siniflar aynı dersler derslikler aynı değişen bir şey olmuyor değil mi?

Duaların için teşekkürler Ben de tercih yapacağım zaman bu konuda danışabileceğim kimse yoktu o belirsizliği yaşadıktan sonra bu forumu bulmuşken bildiklerimi aktarmak istedim.
Aynen dediğin gibi sınıflar vs. işleyiş tamamen aynı tek fark sen teknoloji fakültesine farklı bir kontenjan ile giriyorsun MTOK olmayanlar ise normal kontenjan ile giriyor. Bu aşamayı geçtikten sonra (bu aşamada da aslında farklı bir şey yok tercih yaparken bölümü MTOK olarak seçmek haricinde) gerisi tamamen aynı herkes aynı fakültede aynı öğrenci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereyi düşünüyorsunuz mtoktan( meslekten mi mezun oldun)
Gazi, Marmara, Sakarya gibi yerleri genel itibariyle. Bölüm olarak Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği. Geç fark ettim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…