Muavinlik nasıl?

Tanıdığınız falan varsa girersiniz eğer yoksa 16 yaşındasınız diye belki biraz sorun çıkarırlar sonuçta yola gidiyorsunuz otobüs kaza yapsa sorumluluğunuz onlarda. Ama bence deneyin herkes bu meslekten nefret eder ve asla yapmayın der etrafında ki herkese sor kimse sevmez bu mesleği çünkü belli mesai saati yok bazen gece bazen gündüz yola çıkarsınız, ama benim bir ara severek yaptığım meslekti uykuya düşkün birisi değildim ve uzun yola çıkmayı çok severdim parası da iyiydi. 🤗

Öncelikle sağ olun hanımefendi öneriniz ve bu konuya değerli zamanınızı ayırıp yorum kattığınız için metinde belirttiğiniz gibi bende çok eğlenceğimi düşünüyorum para olarak da iyi dediğiniz gibi bugün bakacağım :)

Yaşım 16 muavinlik yapmak istiyorum önerileriniz? Öneri, firmalar, deneyimler benimle paylaşır mısınız?

Babam, dedem ve çoğu akrabam esadaş turizmde çalışıyor. Bende 16 yaşındayım ve 4-5 senedir sıklıkla babamın seferinde muavin olarak gidiyordum. Anons ve ikram dışında çok bir işin yok bir de dinlenme tesisinde otobüsü bir iki köpükle fırçaladın mı bitti. Tabii şoförde aksi olmamalı yoksa hapı yuttun😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı