BnimDr22
Decapat
Çok fazla olay var. Uykusuz otobüs sürüyorlar ve daha neler neler... Saysam roman olur.
Hadi yaa. Böyle insanlara can emanet ediliyor. Diyecek birşey bulamıyorum.
Çok fazla olay var. Uykusuz otobüs sürüyorlar ve daha neler neler... Saysam roman olur.
Bakın internete. Rezalet.Hadi yaa. Böyle insanlara can emanet ediliyor. Diyecek birşey bulamıyorum.
Bakın internete. Rezalet.
Rüşvet. Medya ve devlet tarafından örtülüyor.Rezalet ötesi... Böyle sözde firmalar nasıl rahat rahat seferlerine devam edebiliyorlar anlayabilmiş değilim ?
Rüşvet.
Bulunduğum konumdan İstanbul'a yaklaşık 10-12 saat süren seferler için muavinlik düşünüyorum. Hiçbir bilgim yok. Uzun yol sevdiğimden ötürü niyetim var. Bilgiler vererek beni aydınlatır mısınız? Örneğin; “şunu şöyle yaparsan olmaz. Şu, şu şekilde daha iyi olur.” diyeceğiniz şeyler var mıdır? Teşekkür ederim.
Şunu yazdığımı unutmuşum bildirim gelince gördüm. Bu işe hiç girmedim dostlar. Bir şirketle görüşmüştüm sigorta falan yapmıyorlardı, çevrem de yol sıkıntılı daha iyi iş bulursun falan demişti o yüzden girmemiştim. Ondan sonra tekrar düşünmedim. Sadece bu işin hastası, çekirdekten yetmesi yapar gibi geliyor bu işi. Zaten değil iş, talep de düştü, seferler azaltıldı falan her şey gibi bu da risk.Yaz dönemi ben de Kamilkoç'da çalışmayı düşünüyorum açıkçası. Duyumlarıma göre şartları nispeten iyi gibi.
Bir de Kamilkoç'da, Pamukkale'de vs. çalışmış birisi varsa yazarsa daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.