Muayene olmadan asker oldum

İnan daha dur sen daha neler var. Mantık yok diyeceksin. Gidince biraz garip gelecek , sonra alışacaksın , sonra bitmiş ve gelmiş olacaksın aradan yıllar geçecek ve başkalarını sen yollayacaksın bu böyle gider. Hayırlı görevler diliyorum sana. Benden sana tavsiye her şeyi anlama , anlayıp ne yapacaksın ki . Her şeyi anlamak gerekmez zaten.

İnan daha dur sen daha neler var. Mantık yok diyeceksin. Gidince biraz garip gelecek , sonra alışacaksın , sonra bitmiş ve gelmiş olacaksın aradan yıllar geçecek ve başkalarını sen yollayacaksın bu böyle gider. Hayırlı görevler diliyorum sana. Benden sana tavsiye her şeyi anlama , anlayıp ne yapacaksın ki . Her şeyi anlamak gerekmez zaten.
Çok güzel konuştun kardeşim değerli yorumun için teşekkür ederim. Askeriyenin işi belli olmuyor işte kardeşim herşeyi günün geldiğinde göreceğim bizzat. Herkese bende hayırlı görevler dilerim herşey gönlünüzce olsun.

Muayene kısmını aile hekimliği yani sağlık ocağında oldum ben. Aynı dediğin gibi soru dışında bir şey yok. Asıl muayene kısmı acemi birliğine gittiğin ilk gün oluyor. Ne kadar mantıklı orası tartışılır.
Mantık aramak hakaret olur kardeşim bundan 2 sene öncede aynı şubeye aynı memura gittik kuzenim için onda da aynı işlemler vardı ve o muayene olmuştu. Göz kararı bakıyorlar galiba artık :)

Bunun kaçışı yok. Bir an evvel gidip gelin derim. Sigortalı bir işte bile çalışamazsınız. Yarın evinizden alıp götürülmek hiç hoş olmaz.

Ama o zaman aksiyon olmazki hayatimda hic. Polis söyle bir yan baktiginda terlemezsem, her asker gördügümde yolumu degistirmezsem hayattan tat alamam... :)
Saka bir yana, yok ben Türk vatandasi olmadigim icin askerlik yapmadim, Almanlara yaptim askerlik 8 ay yeter. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı