Mucize Filmi

Ahmet Altunova

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
234669.jpg

Film Özeti:

Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde gerçekleştirilen "Mucize" Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü filmi. Kırmızıgül bu kez 1960'lı yıllarda sefalet içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye'nin panoramasına ışık tutacak. Filmde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüz binlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesi anlatılıyor. 1960’lı yıllarda darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmenin (Talat Bulut’un) Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini anlatıyor.

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül

Oyuncular: Talat Bulut , Mert Turak , Mahsun Kırmızıgül , Erdem Yener , Büşra Pekin

Fragman:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün öğlen izledim. Başında güldürüyor, ortasında ağlarken güldürüyor, sonunda çok pis ağlatan bir film. Burdan Mahsun Kırmızıgül'e sesleniyorum. Ne yaptın AVM'de ağlayarak gezdim. Sonu acıklıydı . Dışarıda kırmızı gözlerle gezdim. Süper ötesi bir film. Gerçekten bir mucize ve türkiyeden ender çıkan filmlerden. Zaten ilk 3 filmide izlemiştim efsaneler. M.Kırmızıgül'de efsane yazar ve yönetmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mahsun kırmızıgül'ü pek sevmem. Ancak çekirdekten yetiştiği ve doğuda yaşanan olayları beyaz perdeye yansıtabilme yeteneği gayet başarılı. Filmin afişini ilk gördüğümde komedi filmi diye düşünmüştüm. Mahsun kırmızıgül kendisi de açıkladı görünüşü yüzünden çekimler sırasında baya zorlanmışlar sette ciddiyet yoktu dedi. Yakın bir zamanda izleyebilirim.

Mahsun kırmızıgül komediyle dramı çok iyi yansıtmış. Karslı olduğumuz için orada çekilen filmlere ailece ayrı bir ilgi duyuyoruz. Köyde çekilen sahneleri önceki filmle aynı yerde çekmiş olabilirler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı