Farklı düşüncelere sahipsin, olabilir her insanın diğer insanlardan farklı düşünceleri olabilir. Bunları kiminle nasıl paylaşacağını bildikten sonra kimse gelip de seni rahatsız edecek bir dille eleştirmez.
İlk defa sana bir konuda katılıyorum Muco. Forumdaki en garip kişiliksin. İster hakaret olarak algıla ister bunu övgü olarak al. Tamamen sana kalmış. Yazma stilinden düşüncelerine kadar garipsin, ve bu iyi bir şey mi emin değilim. Yaşında küçük değil. Bu beni daha da çok şaşırtıyor.
Daha böyle bilyon tane konun ve blogun var.
Farklı düşüncelere sahipsin, olabilir her insanın diğer insanlardan farklı düşünceleri olabilir. Bunları kiminle nasıl paylaşacağını bildikten sonra kimse gelip de seni rahatsız edecek bir dille eleştirmez.
Oohoo, daha kendi konunu hatırlayamayacak mısın? Hani çok önemli olduğu için kimseye söyleyemezdiniz, hatta yardım almak için Discord hesabınızı veriyordunuz?
Daha kendi konunu hatırlayamayacak mısın? Hani çok önemli olduğu için kimseye söyleyemezdiniz, hatta yardım almak için Discord hesabınızı veriyordunuz?
3-4 yaşındaki küçücük çocukların zeka ve mizah seviyesine sahip olmak ne zamandan beridir farklılık oldu dostum ? İnsanların zevklerine, hobilerine karışmak ne zaman farklılık oldu ? Böyle yaparak farklı değil, ancak ucubenin teki ve insanların konuşmamak için bin takla attığı birisi olursun. Ki olmuşsun da.