Müdür 18 Mart'ta gelmeyenleri yok yazabilir mi?

• Konuyu başlatan Ousia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 633
Hocam 2-3 gün daha gitmezsem sınıfta kalacağım. Gelmeyenlere gereğini yapacağız falan dediler. O yüzden tereddüt ettim.
e-Okul'a giriş sağlayamaz. Fakat bir kağıda not edip odasına çağırabilir, neden gelmedin diye sorar. Forumda eğitimciler vardır. Onlardan da cevap bekle.

Edit: Biri daha senin gibi böyle konu açtı. Tamamen katılımı arttırmak için yapılıyor.

Aynısını bize de yapmışlardı başka bir günde önceden. Bunun amacı tamamen katılım sayısını fazlalaştırmak. Cumartesi günü okul yok yani o gün yoklama alınmıyor yazmaları imkansız. Yazarlarsa zaten gerekli yetkililere durumu bildireceğinizi söylerseniz paşa paşa silmek zorunda kalırlar. Dert etmeyin.

e-Okul'a giriş sağlayamaz. Fakat bir kağıda not edip odasına çağırabilir, neden gelmedin diye sorar. Forumda eğitimciler vardır. Onlardan da cevap bekle.

Edit: Biri daha senin gibi böyle konu açtı. Tamamen katılımı arttırmak için yapılıyor.
Gördüm hocam o konuyu. Sanırım göz korkutmak amacıyla yapıyorlar. Gelmeme nedenini sorarlarsa da cevabım var zaten.

Ülke tarihinin en önemli günlerinden birinin kutlamasında yer almak için birkaç saat ayıramamak, geçerli bir sebebiniz yoksa gençlik adına üzücü. Biz seve seve görev alır, seve seve izleyici olarak katılırdık bu törenlere. Kaç tanesinde okulun bando takımında bizzat İstiklal Marşı çaldım hatırlamıyorum.

Eğitimci geçinen koskoca insanların da eğitimin ve katılımın zorla ve tehditle sağlanabileceğini düşünmesi içler acısı, o da apayrı bir mevzu.

Ülke tarihinin en önemli günlerinden birinin kutlaması, birlik beraberlik hissi için birkaç saat ayıramamak, geçerli bir sebebiniz yoksa gençlik adına üzücü.

Eğitimci geçinen koskoca insanların da eğitimin ve katılım zorla ve tehditle sağlanabileceğini düşünmesi içler acısı, o da apayrı bir mevzu.
Ben de gitmek isterdim fakat bilmediğiniz durumlar var o yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı