Hocam 2-3 gün daha gitmezsem sınıfta kalacağım. Gelmeyenlere gereğini yapacağız falan dediler. O yüzden tereddüt ettim.Saçmalıkyok yazılmazsınız.
e-Okul'a giriş sağlayamaz. Fakat bir kağıda not edip odasına çağırabilir, neden gelmedin diye sorar. Forumda eğitimciler vardır. Onlardan da cevap bekle.Hocam 2-3 gün daha gitmezsem sınıfta kalacağım. Gelmeyenlere gereğini yapacağız falan dediler. O yüzden tereddüt ettim.
Gördüm hocam o konuyu. Sanırım göz korkutmak amacıyla yapıyorlar. Gelmeme nedenini sorarlarsa da cevabım var zaten.e-Okul'a giriş sağlayamaz. Fakat bir kağıda not edip odasına çağırabilir, neden gelmedin diye sorar. Forumda eğitimciler vardır. Onlardan da cevap bekle.
Edit: Biri daha senin gibi böyle konu açtı. Tamamen katılımı arttırmak için yapılıyor.
Ben de gitmek isterdim fakat bilmediğiniz durumlar var o yüzden.Ülke tarihinin en önemli günlerinden birinin kutlaması, birlik beraberlik hissi için birkaç saat ayıramamak, geçerli bir sebebiniz yoksa gençlik adına üzücü.
Eğitimci geçinen koskoca insanların da eğitimin ve katılım zorla ve tehditle sağlanabileceğini düşünmesi içler acısı, o da apayrı bir mevzu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.