Müdür yardımcısı tokat atıyor

Bence etik değil hocam.
Yanlış anlamayın bu şiddeti meşrulaştırmak için söylemiyorum.
Ben bir öğretmenin cidden sebepsiz dayak atacağını düşünmüyorum. Sokakta birine durduk yere saldıran adam değil sonuçta, okulda bir öğretmen hatta müdür yardımcısı. Bir zihinsel manada sorunu olsa şimdiye kadar anlaşılırdı muhtemelen. Arkadaş olayı tam anlatsa yorum yapacağım ama.

Ne olursa olsun şiddet uygulama hakkı yok. Şiddeti meşrulaştırmayın.
 
@279508 o arkadaşın dediğine anlam veremedim. Müdür yardımcısının dövmesi etik ama dövülen ya da şiddet gören öğrencinin görüntü alması etik değil :D Muhtemelen idareci bir tanıdığı ya da yakını var.
 
Psikolojik olarak sağlam biri değilim pek. Çok hızlı sinirlenen bir yapım var ve bazen ağzımdan çıkanlar, yaptığım şeyler benim kontrolümde olmadan refleks olarak oluyor. Yani bir öğretmen bana vursa elimde kalırdı herhalde. Bir eğitimcinin böyle yapması çok yanlış. Eğer o bana vurmayı dert etmiyorsa benim ona vurmam sorun teşkil etmeyecektir.
 
Maalesef bir kişinin öğretmen olması güzel/düzgün insan olacağı anlamına gelmiyor.

Kendinize bunu yapmasına izin vermeyin. Olay sırasında sözlü olarak bundan rahatsız olduğunuzu, bunun doğru olmadığını dile getirin herkesin içinde. Devam ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin. Eğer daha çok üzerinize gelir ya da alaycı bir tavırla devam ederse doğrudan şikayette bulunun.

Şiddeti kınadığınız bir noktada şiddete başvurmak son çareniz bile olmamalı. Siz olması gereken yollarla elinizden geldiği şekilde mücadele edin. Bakmayın kayıt cihazı yasak o bu dendiğine. Eğer işin içinden çıkamıyorsanız şikayetiniz yetersiz kalırsa vs, bir arkadaşınızla anlaşıp videoya almasını sağlayın. Sosyal medyanın gücünü kullanırsak bir daha öğretmenlik yapamayacaktır.

İnsanların gururuyla oynayıp oturmamış kişiliği ile kendinden yaşça çok küçük insanlara bu şekilde fiziksel+psikolojik şiddet uygulayan bir kişiye hayatı zindan etmek gerekir.
 
Görüntü almanıza gerek yok. Zira bir değil birden çok kişiye şiddet gösterdiğini belirtmişsiniz, sınıf arkadaşlarınızın aileleri ile anlaşıp şikayetçi olun. Görsün bakalım, açığa alınmak nasıl bir duygu 👍
 

Geri
Yukarı