Müfredatta Atatürk yok deniyor peki gerçekten yok mu?

720718

Centipat
Merhabalar, MEB in yeni müfredat olayını duymuşsunuzdur. Müfredatı değiştirecekler ve değişen müfredat içerisinde Atatürkün olmayacağını iddia eden çok ünlü haber kuruluşları var mesela:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

vb.

Fakat ben MEB'in sitesinden müfredata baktığımda Atatürkün olduğu fazla fazla dersler gördüm:

1717233108310.png

Örneğin 8. sınıf inkilap dersi. Aynısı lise inkilap içinde geçerli. Yani Atatürk hala var fakat millet Atatürksüz müfredattan bahsediyor.

Ben mi yanlış anladım yoksa medyada bir dezenformasyon mu var?

Medya televizyon dışında doğru haber görebileceğimiz bir platform olmasına rağmen, yalan haberinde en çok döndüğü mecralardan biri. Gündemde yeni müfredat konusu olunca sosyal medyada böyle haberlerin yayılması çok normal. Öyle birşey yok. Zaten Atatürk'ü müfredattan kaldırma diye birşey söz konusu olamaz.

Bilmiyorum ama durduk yere de bu tür bir haber yapmazlar.

Ve yeni müfredatta çok fazla dini içerikli ders ekleniyor diye gördüm. Yani normal okulda bile imam hatip kıvamında dersler olacak galiba.

Ya nasıl böyle bir şey olabilir ? Özgür Özel çıkıp Yusuf Tekine saydırdı müfredat için. Yusuf Tekin eleştirileri dikkate almayacağız diyor videoları var. Hadi NOW yanlış haber yapıyor da bu Özgür Özel filan neyin kafası?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Atatürksüz müfredat olmaz diyor başka bir konuşmada da onu bulamadım.

Ya nasıl böyle bir şey olabilir ? Özgür Özel çıkıp Yusuf Tekine saydırdı müfredat için. Yusuf Tekin eleştirileri dikkate almayacağız diyor videoları var. Hadi NOW yanlış haber yapıyor da bu Özgür Özel filan neyin kafası?

Atatürksüz müfredat olmaz diyor başka bir konuşmada da onu bulamadım.

İlkokul müfredatından en önemli olduğu yer, kaldırmışlar çoğu konuyu Atatürkle ilgili.

Merhaba, MEB'in yeni müfredat olayını duymuşsunuzdur. Müfredatı değiştirecekler ve değişen müfredat içerisinde Atatürk'ün olmayacağını iddia eden çok ünlü haber kuruluşları var mesela:

vb.

Fakat ben MEB'in sitesinden müfredata baktığımda Atatürk'ün olduğu fazla fazla dersler gördüm:

Eki Görüntüle 2210313
Örneğin 8. sınıf inkilap dersi. Aynısı lise inkilap içinde geçerli. Yani Atatürk hala var fakat millet Atatürksüz müfredattan bahsediyor.

Ben mi yanlış anladım yoksa medyada bir dezenformasyon mu var?

Hocam televizyonlarda haber yayınları bayağı bayağı propaganda aracı olarak kullanılıyor. NOW(Eski adıyla FOX) da zaten hükümet karşıtı olmasıyla gayet biliniyor. Yalan söyleseler de halk araştırmadığından kafalarına göre sallayabiliyor rahat rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı