Tüm sosyal üyelerine iyi günler. 18 yaşındayım bazı tercih ve hatalarım yüzünden mezuna kaldım. Aklımda hala bir meslek yok ve kendimi bildim bileli hep kendi işimi kurmak istemişimdir. Mevcut durumda mühendis olsam bile ben mezun olana kadar alanimda toplam 40-50 bine yakın kişi mezun olacak. Diğer alanları saymıyorum bile. Bu sene babamın desteği ile teknik serviste çıraklık belgesi ile işe başlayıp seneye de mühendislik kazanıp hem iş alanına erken atılıp pratik yapmak, o pratikliğin üstüne teorik bilgi ile üniversite diplomamı almak sizce ne kadar mantıklı? 4 sene okuyup mezun olduktan sonra 30 bin maaşla çalışmaktansa 4 sene dişimi sıkıp hem okuyup hem esnaflık, iş, tecrübe kazanmak daha mantıklı geliyor?
Kafamda otomotiv elektroniği var. Sizler daha tecrübelisiniz neleri hangi bölümü tavsiye edersiniz? Hangi üniversite bölümü ile bunu teori-pratikle ileri taşıyabilirim.
Kafamda otomotiv elektroniği var. Sizler daha tecrübelisiniz neleri hangi bölümü tavsiye edersiniz? Hangi üniversite bölümü ile bunu teori-pratikle ileri taşıyabilirim.