Hocam sana tavsiye olsun bu yazacaklarım. Sakın ha sakın uygun fiyatlı olsun diye berbat bir bilgisayar alma. Çünkü bilgisayar mühendisliğinin ağır dersleri oluyor ve bilgisayarın iyi olmazsa bilgisayar sürekli çöküyor. Ve bu da can sıkıcı oluyor. Seni şu an kurtarabilecek en iyi bilgisayar en az 5.000 6.000 TL arası.
Hocam sana tavsiye olsun bu yazacaklarım. Sakın ha sakın uygun fiyatlı olsun diye berbat bir bilgisayar alma. Çünkü bilgisayar mühendisliğinin ağır dersleri oluyor ve bilgisayarın iyi olmazsa bilgisayar sürekli çöküyor. Ve bu da can sıkıcı oluyor. Seni şu an kurtarabilecek en iyi bilgisayar en az 5.000 6.000 TL arası.
Bakın, ben iş için laptop alacağım. Ve Casper S500 modellerini modifiye edip 8 k ya i7 10. nesil 16 GB RAM 1TB HDD ve 1TB M.2 NVMe SSD alacağım s500. kesinlikle Casper öneriyorum.
HP Pavilion X360 Intel Core i5 10210U 8GB 256GB SSD Windows en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Abra A5 V15.5 15,6" Gaming Laptop gerçek canavarlar için tasarlandı. 10. Nesil i5-10300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı ile beklentilerin ötesine geçin!
www.monsternotebook.com.tr
En kötü bu attığım linklerde'ki bilgisayarlar gibi olsun. Monster'a daha çok yönelebilirsin illaki oyun oynamana gerek yok.
Pahalı bir şeye ihtiyacınız yok, abartmış arkadaşlar, U serisi olmayan bir işlemciye ve harici ekran kartına kesinlikle ihtiyacınız yok, boşa para + ağırlık + sıcaklık + düşük pil ömrü.
Ben 3 gündür araştırıyorum MacBook'lara baktım Lenovo ya da baktım hepsine baktım en uygunu attığım fotodaki konfigurasyon yapıp satın almanızı öneririm.
Kendimde alacağım bu gün. Belki.
HP Pavilion X360 Intel Core i5 10210U 8GB 256GB SSD Windows en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Abra A5 V15.5 15,6" Gaming Laptop gerçek canavarlar için tasarlandı. 10. Nesil i5-10300H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı ile beklentilerin ötesine geçin!
www.monsternotebook.com.tr
En kötü bu attığım linklerde'ki bilgisayarlar gibi olsun. Monster'a daha çok yönelebilirsin illaki oyun oynamana gerek yok.
En uygun bütçeli yani kullanabileceğim en uygun laptop lazım fiyatı ne kadar az o kadar iyi ve sadece iş için kullanacam belli bir bütçe yok 0 - 7 milyar arası olabilir mesela