Ben 3 gündür araştırıyorum MacBook'lara baktım Lenovo ya da baktım hepsine baktım en uygunu attığım fotodaki konfigurasyon yapıp satın almanızı öneririm.
Kendimde alacağım bu gün. Belki.
Oyun için yeterli ama SQL ve programlama işin içine girince performans gerekiyor i7'lerde gereken çekirdek ve threat sayısı var ve tek çekirdek performansı yüksek u işlemciler normal versiyonları kadar iyi değil u serisi i7 almaktansa h serisi i5 daha iyi bu yüzden böyle dedim bir de SQL 16 verirsen 16 32 verirsen 32 hepsini kullanır.
Bakın şu an elimde Lenovo yoga 720 var neredeyse 3 yıllık ve artık pek iyi değil. Bu nedenle Casper alacağım. Ve ofiste 2 bilgisayar lazım oluyor. İyi forumlar yemek yiyeceğim.
7-8 fiyatlar zorlamayacaksa huma veya arkadaşın bahsettiği Casper olabilir ama pahalı derseniz Abra olan bir modelde paylaşmışlar o da olabilir. Ama i7 olması daha iyi tabii
Düzeltme: Huma u işlemciymiş bu olabilir Abra A5 V15.6 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Casper'ları bilmiyorum tecrübe etmedim
7-8 fiyatlar zorlamayacaksa huma veya arkadaşın bahsettiği Casper olabilir ama pahalı derseniz Abra olan bir modelde paylaşmışlar o da olabilir. Ama i7 olması daha iyi tabii