Mühendislik okumak için matematik düzeyi ne olmalı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

DGS ile elektrik elektronik mühendisliğine geçiş yaptım.
Mühendislik dersleri için matematik temelimin eksik olduğunu fark ettim. Bu açığı kapatmak için nereden başlamalıyım? Hangi konular üzerinde çalışmalıyım?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.

Mühendislik dersleri için matematik temelimin eksik olduğunu fark ettim. Bu açığı kapatmak için nereden başlamalıyım? Hangi konular üzerinde çalışmalıyım?
Teşekkürler.

Eksik matematik temeli ile nasıl DGS kazanılıyor bilmiyorum ama tahminime göre AYT trigonometri ve türev integral çok kullanılacağından en azından bu konularda kolaylıkla soru çözebilecek kadar iyi olman şart gibi.

Eksik matematik temeli ile nasıl DGS kazanılıyor bilmiyorum ama tahminime göre AYT trigonometri ve türev integral çok kullanılacağından en azından bu konularda kolaylıkla soru çözebilecek kadar iyi olman şart gibi.

Hocam benim matematiğim enkazdı, hatta tek ders sınavında hoca zoruyla geçirildim. Sadece fonksiyon düzeyinde matematikle İTÜ maden kazandım. İnanın DGS'de üniversite kazanmak zor değil, üstelik sözeliniz iyi ise son 1 saat içinde 40 civarı Türkçe neti alarak 6-7 matematik netine eş değer puanı hanenize ekliyorsunuz.

Eksik matematik temeli ile nasıl DGS kazanılıyor bilmiyorum ama tahminime göre AYT trigonometri ve türev integral çok kullanılacağından en azından bu konularda kolaylıkla soru çözebilecek kadar iyi olman şart gibi

Eksik matematik temeli ile nasıl DGS kazanılıyor bilmiyorum ama tahminime göre AYT trigonometri ve türev integral çok kullanılacağından en azından bu konularda kolaylıkla soru çözebilecek kadar iyi olman şart gibi

Eksik temel ile matematiğin AYT bölümünü kastetmiştim. Yorumunuz için Teşekkürler.

Türev-İntegral kafi.
hocam logaritma karmaşık sayı konularıda gereklimidir sizce

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler.
Tüm AYT matematik konularına hakim olman lazım. Denklem, fonksiyonlar ve karmaşık sayılarda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı