Mühendislik okumak

Eğer kodlamaya üniversitede başlamak bana çok fazla bir şey kaybettirmeyecekse onu erteleyebilirim. Öğrenmemin zor olacağını sanmıyorum. Yeni şeylerin mantığını çözmeyi seviyorum.

İngilizcem şu an B2 düzeyinde. Üniversiteye kadar bunu olabildiğince yükselteceğim.

Merhabalar
Ben Metalurji ve Malzeme Mühendisliği okuyorum 1.sınıfta zorunlu ders olarak java eğitimi alıyoruz ben kodlamadan hoşlanmadığım için bana zor geliyor ama bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşım daha önceden kodlama bilmiyordu o da sıfırdan başladı öğrenmeye ama bazı sınıf arkadaşları çok daha önceden kodlama öğrendiği için ondan biraz öndeler büyük ihtimal size de öyle olur bir bakarsın daha 1.sınıf olmana rağmen yanında oturan adam oyun yazıyor sen daha bir satır yazamıyorsun işte burada önceden bir şeyler bilmek bir artı ama bilmesen bile öğrenirsin çok sıkıntı değil diğer mühendislikler içinde eğer kimya seviyorsan okuduğum bölümü öneririm yurt dışında oldukça popüler yada ağırlıklı fizik seviyorsan makine ve elektrik elektronik de olabilir

İfadeler: Fro
Dostum Türkiyede uçak üretmiyorlar ki Buradaki mühendisler bakım, onarım vs. işlere bakıyorlar. İşinde iyi olursan Lockheed Martin, Boeing, Airbus ve daha birçok firmada çalışabilirsin.

İfadeler: Fro
Şu ana kadar başlamış olsaymışsın iyi olurmuş ama bundan sonra başlama daha. Şu anda senin için en mantıklısı ders çalışmak. Kodlamaya ayıracağın vakti ders çalışmaya ayırarak, normalde kazanacağın üniversiteden 1 2 üstünü kazanmak ileride hayatını çok değiştirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…