Mühendislik okunur mu?

ozyozy54

Femtopat
Daha fazla  
Sıralaması uygun ve yakınlığı nedeniyle teknoloji fakültesi altında bir inşaat mühendisliği bölümüne gitmek istiyorum. Ancak, normal inşaat mühendisliğinden farkını bilmiyorum ve araştırdıkça belirsiz sonuçlarla karşılaşıyorum. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teklonoji fakülteleri daha çok makineler ile uygulamalı eğitim verir teorik azdır mühendislik fakültelerinde teorik eğitim daha fazladır. Okunması yönünde inşaat mühendisliği tavsiye etmem çoğunlukla mütahit babaların çocukları okur ya da torpili olanlar sıralamanız kaç ona göre öneri yapalım mühendislik ve üniversite.

Teklonoji fakülteleri daha çok makineler ile uygulamalı eğitim verir teorik azdır mühendislik fakültelerinde teorik eğitim daha fazladır. Okunması yönünde inşaat mühendisliği tavsiye etmem çoğunlukla mütahit babaların çocukları okur ya da torpili olanlar sıralamanız kaç ona göre öneri yapalım mühendislik ve üniversite.
260k sayısal

Hocam uşak makine elektrik elektronik ya da benimde bulunduğum burdur makine mühendisliği ve elektrik elektronik mühendisliği var.
Hocam benim seçeneklerim arasındada burdur var nasıldır bilgi verebilirmisiniz?
elektrik-Elektronik mühendisliği için özellikle ve genel şehir için. İstanbuldan geleceğim alışmam kolay olurmu?

Hocam benim seçeneklerim arasındada burdur var nasıldır bilgi verebilirmisiniz?
elektrik-Elektronik mühendisliği için özellikle ve genel şehir için. İstanbuldan geleceğim alışmam kolay olurmu?
Bizim burada istanbuldan gelenler var genel olarak çok gezen biri değilsen alışması kolay oluyor bende aydından geldim buraya şehir küçük tabi ama fiyatlar genel olarak uygun baya. Elektrik elektronik hocaları iyi diye biliyorum proje yapımlarında vs her türlü desteği veriyorlar.

Bizim burada istanbuldan gelenler var genel olarak çok gezen biri değilsen alışması kolay oluyor bende aydından geldim buraya şehir küçük tabi ama fiyatlar genel olarak uygun baya. Elektrik elektronik hocaları iyi diye biliyorum proje yapımlarında vs her türlü desteği veriyorlar.
öğrenci şehri ise uyar bana, yazdım tercihe teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı