Mühendislik okurken tekrar YKS'ye çalışılırsa yetişir mi?

michivs

Hectopat
Bilgisayar mühendisliği 2.siniftayim. Ama gerek muhendisligi sevmemem ve artık pek çok işsiz yazılımcı olmasından dolayı gelecek için endişeliyim. Sayısalcı olduğum için her ne kadar hukuk okumak istesem de secememiştim. Bölümümü okurken bir yandan tekrar çalışsam hukuk kazanabilir miyim? Zaten 2 sene önce girdiğimde 20bin kusuruncu olmuştum sayısal da, temelim var. Ama herkes çalışmaya Haziran'da başladı ve sadece YKS'ye çalışıyorlar. Şimdi çalışmaya başlasam yetiştirebilir miyim?

Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum, gayet normal bir soru sormuşsunuz ama anormal olan kısım bilgisayar mühendisliğindeki işsizlikten şikayet edip hukuk okumak istemeniz, ülkede elinizi sallasanız avukata çarpıyor :D hevesiniz varsa okuyun hukuk tabii ama iş oranı bilgisayar mühendisliğinde kendinizi geliştirmeniz dahilinde daha çok olacaktır

Son düzenleme:
Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum, gayet normal bir soru sormuşsunuz ama anormal olan kısım bilgisayar mühendisliğindeki işsizlikten şikayet edip hukuk okumak istemeniz, ülkede elinizi sallasanız avukata çarpıyor :D hevesiniz varsa okuyun hukuk tabii ama iş oranı bilgisayar mühendisliğinde kendinizi geliştirmeniz dahilinde daha çok olacaktır.

Hocam avukat olan fazla tanıdığım var. 1-2 çok yakın akrabamın da bürosu var. O yüzden mühendis olarak iş aramaktansa bunun daha kolay olacağını düşünüyorum.

Senin potansiyeline bağlı, iyi bir okul tutturamamak mümkün fakat özellerde ne kadar düştü puan bilmiyorum.

Yaşadığım şehirdeki hukuk fakültesi geçen sene yaklaşık 40k ile kapatmış. Bu yeterli gibi geliyor bana.

Hocam hukuku tutturursunda hayatından 3 sene almaya değer mi hiç bilemedim vallahi.

Hocam bilemedim bende. Ama bu bölümü de okumak istemiyorum çok sıkıyor. Ne zaman kodlamak için Eclipse IDE açsam daralmaya başlıyorum.

Son düzenleme:
Hocam avukat olan fazla tanıdığım var. 1-2 çok yakın akrabamın da bürosu var. O yüzden mühendis olarak iş aramaktansa bunun daha kolay olacağını düşünüyorum.

Yaşadığım şehirdeki hukuk fakültesi geçen sene yaklaşık 40k ile kapatmış. Bu yeterli gibi geliyor bana.

Hocam bilemedim bende. Ama bu bölümü de okumak istemiyorum çok sıkıyor. Ne zaman kodlamak için Eclipse IDE açsam daralmaya başlıyorum.
Hocam durum buysa değiştirin bölümü. Benim kanımca hiç bir iş sevilmez ama sevilmeyen iş vardır çekilmeyen iş vardır. O açıdan bütün hayatınız pişman olacağınıza 2 sene pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı