Mülteciler için neden önlem alınmıyor?

Gönderilemez sanan birkaç kesim var. Öyle bir gönderilirki kendileri dahi farkına varmaz. Sıkmayın canınızı. İstenirse kesin yolcular.
Ben de bundan korkuyorum. Ülkenin durumu bu kadar kritikken bir de iç savaş her şeyi bitirir. Zaten birkaç sayfada gençlik kollarına silahlanma sağlamışlar, vay halimize.

Korkmanı gerektirecek bir şey yok. Devlet onlara tek gidişlik Suudi Arabistan biletini keser gönderir.

Ben de bundan korkuyorum. Ülkenin durumu bu kadar kritikken bir de iç savaş her şeyi bitirir. Zaten bir kaç sayfada gençlik kollarına silahlanma sağlamışlar, vay halimize.
Tr'de zaman ileri gittikçe halk olarak geriye doğru gidiyoruz. Durum öyleyse tekrardan sağ - sol kavgaları çıkar.

Baştaki adam değişmeli, yeni cumhurbaşkanı da bir tür genelge ya da bildiri yayınlacak, örnek olarak: "Türkiyede'ki tüm mülteciler 1 hafta içinde Türkiye'yi terkedecek, aksi taktirde görüldüğü yerde vurulacaktır/darp edilecektir." gibi bir bildiri yayınlatılsa, bunların büyük çoğunluğu kaçar. Kaçmayanlar da ya darp edilir ya da öldürülürse garanti kaçarlar.

eğer bu şahıslar dayak yemezse veya içlerinden birkaç kişi gebertilmezse

Sizin mantiginizla ayni islemin Türk vatandaslarina da uygulanmasi gerekiyor. Malum, Almanlar da Türklerden bayagi sikayetci. Sizler nasil iyi bir hayat, iyi bir gelecek istiyorsaniz, bu insanlar da o amacla ülkelerini terk ederek bu amac pesinde kosuyorlar.

Sorun mültecilerin gelmesi degil. Asil sorun, mültecilerin elini kolunu sallayarak sinirlardan giris yapabilmesi. Bunlar terörist mi, hirsiz mi, katil mi bilen yok. Girisler denetlenmeli. Bu isin bir standardi olmali.

Neonaziler gibi tavirlar sergilemek bu isi cözmez.

Ülkeler bazı sayılar eşiğinde alırlar fazlasını almazlar. Biz yarın yokmuşçasına alıyoruz. Sanki varoluş amacımız bu gibi.

Erdoğan 40 milyar doları halkına harcasa 80 milyon oyu olurdu göçmenlere harcadı 5 milyon oy kazandı. Bu adamın derdi oy değil sadece kendi tahtını ve şöhretini düşünüyor. Vahdettin vol 2.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…