Peki neden çocukları dövüyorsun? Babaları hırsızlık gibi bir işe zorladığı içinse bunun sorumlusu babası çocuğu değil. En mantıklı çözüm geri yollamaktır. Dövmek falan değil. Şiddet ne zamandır bir çözüm oluyor, hele ki bir çocuğa. Yaşlılar da diyorsun, ne yapacaksın deden kadar adamı sopayla dövecek misin? Bu kadar dövmek istiyorsan git asker çağında kaçan sahilde keyif çatıp nargile içen erkekleri döv.
@381258 Sen seçimde en az 5 milyon mültecinin oy kullanmayacağını sanıyorsan gerçekten aklın başında değildir. Bunu 13 yaşında bir çocuk bile tahmin edebilir. Bu hükümet kendi çıkarı olmayan neyi yaptı şu ana kadar? 2 sene sonra hatırlarsan bu konuya gelir, "Ben hatalıydım. Özür dilerim abilerim." yazarsın ama iş işten geçmiş olur. Gerçi bu da senin ve benzer kafadaki kişilerin işine yaramış olur. Sana burada inandığım her şey adına yemin edebilirim ki, o seçime en az 5 milyon mülteci girecek. Bunu anlamayacak kadar kıtsan seninle konuşmamın bir anlamı yok. Bu en az 5 milyon mülteciyi de kurnaz olduklarından ötürü seçime 3-5 ay kadar kala alacaklar vatandaşlığa. 1-2 sene önceden alıp olası bir terslikle neden uğraşsınlar? Seçimden 3-5 ay önce alıp, insanlara tepki vermeye fırsat vermeden seçimi rahatlıkla görebilirler. Hükümetin 10/10 kurnaz fakat saf gibi davranmaktan alıkoymuyor bu sizi Aktrol Beyefendi. Bakınız işinize!![]()
Umarım o duruma gelmeden hepsini kovarlar. Bunlar yüzünden ölen askerlerimize ve askerlerimizin ailelerine yazık.Çözüm geri yollamak ama bil bakalım öyle bir çözüm olacak mı eğer bu şahıslar dayak yemezse veya içlerinden birkaç kişi gebertilmezse akıllanmazlar öf şu mültecilere insan gözüyle bakan şahıslar var.
Tamam çok biliyorsunuz siz bunları. Bildiğinizle kalın. Seçim günü görürüz, hayırlı günler.
Evet seçimi kaybederseniz keleşlerle ve abdulhamit resimleri ile sokaklardasınız.
Umalım ki dönsünler. Eğer geri yollama kararına rağmen gitmezlerse zaten bu bir sığınma değildir. Asayişi sağlayacak birimler mevcut, onlar varken sizin sahada iş yapmanıza gerek yok. Sadece sesinizi çıkartmanız yeter, biz de bunu istiyoruz zaten. Susmayalım ki hakkımız yenilmesin.Çözüm geri yollamak ama bil bakalım öyle bir çözüm olacak mı eğer bu şahıslar dayak yemezse veya içlerinden birkaç kişi gebertilmezse akıllanmazlar öf şu mültecilere insan gözüyle bakan şahıslar var.
Ben de bundan korkuyorum. Ülkenin durumu bu kadar kritikken bir de iç savaş her şeyi bitirir. Zaten bir kaç sayfada gördüm, gençlik kollarına silahlanma sağlamışlar. Vay halimize.Seçim kaybedilirse kendini Osmanlı torunu sananlar ayaklanacak buraya yazıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.