Mülteciler için neden önlem alınmıyor?

Sizin mantiginizla ayni islemin Türk vatandaslarina da uygulanmasi gerekiyor. Malum, almanlar da türklerden bayagi sikayetci. Sizler nasıl iyi bir hayat, iyi bir gelecek istiyorsaniz, bu insanlar da o amacla ülkelerini terk ederek bu amac pesinde kosuyorlar.

Sorun mültecilerin gelmesi degil. Asil sorun, mültecilerin elini kolunu sallayarak sinirlardan giris yapabilmesi. Bunlar terörist mi, hirsiz mi, katil mi bilen yok. Girisler denetlenmeli. Bu isin bir standardi olmali.

Neonaziler gibi tavirlar sergilemek bu isi cözmez.

Varsa elini kolunu sallayarak girip milleti tecavüz eden gebertilmeli.

Beyler ve hanımlar coğrafi nedenler yüzünden her zaman askeri olarak güçlü olmak zorundayız. Yani TSK güçlü. Herhangi bir iç savaş anında bastırılır.

Tarikatlar fazla bunlar örgütlenebilir.
Sanmam. 3 - 5 kişi çıkıp silah sıkar onları da yakalarlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamdan farkları olmaz.

Hudut namustu eskiden.

Maalesef bulundugumuz konumdan dolayi zor bir sürec geciriyoruz. Yakin zamanda da cözülecege benzemiyor. Etrafimizdaki ülkelerin alayi sorunlu ülkelerden olusuyor.

Tecavüz edenlerin hadim edilmesine, müebbet yemesine, gerekirse öldürülmesine karsi cikmiyorum. Cikmiyorum da, malum günümüzde bir kadinin bana tecavüz etti demesi bile yetiyor. Yalan söyleyip söylemedigini ise bilen yok. Eger kesin bir durum ise dediginiz uygulanabilir.

Türkiye hangi konuda zamanında müdahale etmiş ki mülteciler konusunda bir önlem almayı bekliyorsunuz?

Soykırıma varacak düşüncelerinizi kendinize saklayın. Bir insanı bile öldürmek büyük bir suçken toplu katliamlardan söz etmeniz çok korkunç. Bu şeyler çocuk oyuncağı değil. 1915 olayları bugün bile başımızı ağrıtırken sarf ettiğiniz cümleler üzücü.

Kin ve intikam hissi ile hareket etmek bir çözüm değil.

Maalesef bulundugumuz konumdan dolayi zor bir sürec geciriyoruz. Yakin zamanda da cözülecege benzemiyor. Etrafimizdaki ülkelerin alayi sorunlu ülkelerden olusuyor.

Tecavüz edenlerin hadim edilmesine, müebbet yemesine, gerekirse öldürülmesine karsi cikmiyorum. Cikmiyorum da, malum günümüzde bir kadinin bana tecavüz etti demesi bile yetiyor. Yalan söyleyip söylemedigini ise bilen yok. Eger kesin bir durum ise dediginiz uygulanabilir.

Burada da adalet sistemimizin ne kadar kötü olduğu ortaya çıkıyor. Nereyi tutsak elimizde kalıyor. Gördük de Aleyna Çakır cinayetinde.

Türkiye hangi konuda zamanında müdahale etmiş ki mülteciler konusunda bir önlem almayı bekliyorsunuz?

Soykırıma varacak düşüncelerinizi kendinize saklayın. Bir insanı bile öldürmek büyük bir suçken toplu katliamlardan söz etmeniz çok korkunç. Bu şeyler çocuk oyuncağı değil. 1915 olayları bugün bile başımızı ağrıtırken sarf ettiğiniz cümleler üzücü.

Kin ve intikam hissi ile hareket etmek bir çözüm değil.
Türkiyedemi insan öldürmek büyük bir suç?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı