Mülteciler ne zaman gidecek?

Geçenlerde Sincan'daydım. İki Suriyeli çocuk tarafından taciz edildim, bir lira istiyorlar, vermeyenlere taş, toprak ne bulurlarsa yerden atıyorlar. Çok umursamadım ama, düşünmeden edemiyorum, bunun gibi çocuklardan yüz binlerce var. Hem Türk soyunu bozuyorlar, hem de büyüdüklerinde milleti gasp ediyorlar. Ne zaman gidecek bunlar? 5 yıl daha seçime bekleyene kadar bunlar daha da büyürler. Düşünmek bile istemiyorum, tek sorun Suriye de değil. Bulunduğumuz noktada çoğunlukla iç savaş, terör saldırıları var. Herkes buraya geliyor. Artık Türk diyebileceğimiz insanlar nadiren kaldı. Bir de Afrika'lılar geliyor, sonumuz ne olacak bilmiyorum. Bunları nasıl ülkeden atabiliriz?

Çözümü yazarsam evime baskın yaparlar çözüm diyemem.
 
Hocam asıl sorun uzun zamandır Türkiye'de yaşayan araplar değil onlar zaten iyice asimile olmuş. Sorun suriyeliler ve bazı kürtler.
 
Millet geri kafalı kalmış modernleşmeye değil düzeltmeye çalışıyorlar eğitim sisteminin hali ortada çocuklar okumak istemiyor.

Ama ana okullarına mescit gerekmiş.

Devlete din karıştırılmamalı, en büyük sıkıntı bu. Halkın çoğunlukla fikirleri çok ayrı, bir birlik olamayıp sesimizi çıkartamıyoruz.
 
İktidar değiştiğinde anca olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı