Müslümanlar neden Hristiyan ülkelere sığınmak istiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Batı ülkeleri ve hoşgörü. :kararsız:

Simdi anladim ve katiliyorum düsüncenize büyük is yerlerinde adamlar cami bile yapiyorlar bundan güzel hosgörü olur mu?
Cami derken yani, ne bilim hani kücük olan yerler var ya, hani namaz kilmak icin olan. Simdi bilemedim Türkcesini, yani mesela ben BMW'de calisiyorum ve müslüman iscilerin namaz kilmalari, dua etmeleri icin tahsis ettikleri yerler firmanin.

Sonradan gelen edit:
Tabii ya Mescit :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun din ile alakası yoktur kanımca, çoğu din iyi bir insan olmanı ve topluma yararlı olmayı öğretir bir bakımdan iyi bir şeydir psikolojimize iyi gelir çünkü sığınıcak bir şeyin vardır ne olduğu fark etmez sığınalacak şeyin ne olduğu, amaç aynıdır iyi insan olmaktır ama işin kötü tarafı insanıda en iyi sömürmenin yoluda dindir çok rahat bir şekilde kandırılabilir çünkü buna inanmıştır! Bir kaç... (Ne desem bilemedim artık) akıllı ortaya çıkmış insanları kendi çıkarları adına dini kullanarak para, gücün başına geçiyor ve şuanda o ''başa geçilen'' ülkelerin hali belli... bu şekilde o toplum üretmedi, gelişmedi sonuç ortada herkes rahat yaşamanın peşinde. Suudi Arabistan konusuna gelirsek bir şey olmaz onlara şanslılar petrol bitsede sorun olmaz Kâbe'den kazandıkları paranın ucu yok taşın torbası (yanılmıyorsam 9-10 tane taş) $3 kotalı şuanda gitmek belirli sayıda insan gidiyor kotayıda açtılar mı tamamdır onlara göre sıkıntı yok yan gelip yatsınlar günü gelir yok olur o ayrı konu üretmiyorlar çünkü...

Son düzenleme:
Simdi anladim ve katiliyorum düsüncenize büyük is yerlerinde adamlar cami bile yapiyorlar bundan güzel hosgörü olur mu?
Cami derken yani, ne bilim hani kücük olan yerler var ya, hani namaz kilmak icin olan. Simdi bilemedim Türkcesini, yani mesela ben BMW'de calisiyorum ve müslüman iscilerin namaz kilmalari, dua etmeleri icin tahsis ettikleri yerler firmanin.

Sonradan gelen edit:
Tabii ya Mescit :)
Cidden bu şekilde olması güzel. Ancak bazıları sizin dediğiniz gibi. Geri kalanı biz İslam devletlerini terörizm olarak adlandırıyorlar. İbadetlerimizle dalga geçiyorlar. Çoğunluğu bu şekilde. En büyük hoşgörü Osmanlı Devleti zamanında bizlerde vardı. Birileri batıcılık getirip, gericilik demeden önce.

Cidden bu şekilde olması güzel. Ancak bazıları sizin dediğiniz gibi. Geri kalanı biz İslam devletlerini terörizm olarak adlandırıyorlar. İbadetlerimizle dalga geçiyorlar. Çoğunluğu bu şekilde. En büyük hoşgörü Osmanlı Devleti zamanında bizlerde vardı. Birileri batıcılık getirip, gericilik demeden önce.

Belki biraz BATI asigi gibi görünebiliyor olabilirim ama keske bizim de dise dokunur birseylerimiz olsaydi. Ne bilim dünyaca ünlü Telefon, Araba, Ucak falan yapsaydik örnegin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı