Müslümanlar neden Hristiyan ülkelere sığınmak istiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haberleri simdi hatirladim ama bu cocuklar düsündügünüz gibi kayip degil.
Size olayin özünü anlatayim hemen, simdi mülteciler Avrupaya ilk giris yaptiginda sinirda gecici kimlik tarzi birsey veriliyor ailelere ve tabii cocuklara. Bazi uyanik mülteciler ise cocuklarina verilen kimlikleri ülkeye giremeyen farkli mültecilere satip, para kazanmaya calisti. Almanya bu isi yapan bir cok mülteciyi yurt disi etti, ve iyi de yapti bence. Yani kagit üzerinde kayip ama aslinda kimliksiz cocuklar var burada.

Zaten mantikli düsündügünüz zaman bu haberlerin ne kadar viral oldugunu anlayabilirsiniz. Yahu aga bu cocuklarin hic mi anasi babasi yok, kac cocuk ki kaybolup gidiyorlar ama elimizde sadece sayi var ama isim yok.

Hani 10 - 20 cocuk kayip deseniz anlarim sonucta her ülkede oldugu gibi burada da pedofilisi var, sapigi var, organ mafyasi var vs. ama 10.000 cocuktan bahsediyoruz yapmayin...

Ve size acik bir teminat birak 10.000 cocugu, burada Almanya genelinde 100 cocuk kaybolsa Almanya ayaga kalkar ve en yakin zamanda bulur cocuklari.

Sevgiler...

Gelişememizin tek nedeni okumamak. Bildiğin kelime kadar düşünebilirsin. Yani kelimelerle düşünürüz. Şimdi hiç kitap okumamış bizler kaç kelime bilebiliriz çocukken? 50'yi geçmez belki de. Bu 50 kelime ile ne düşünebiliriz. Adamlar çocukken kaçbin kelime biliyormuş bir araştırmaya göre. Herşey öğretiliyor. Ayıpmış, günahmış hiçbir din işe karıştırılmadan öğretiliyor. Ve bizde koyu müslümanlar arasında okumaya düşmanlık var. Herşeyi okuma. Neden? Çünkü kafan bulanır, imanın zayıflar. Yani biz bunları duyuyoruz. Nasıl gelişebiliriz. Size sorarım.

Ayrıca her konuda, İslam okumaya karşı değil, Kur-An'ın bile ilk ayeti oku diyenler. Çok yanlış biliyorlar. Demek ki ilk ayetinden sonrasını okumamışlar. Orada Oku, Allahın adıyla oku. Diyor. Bu mantıkla hangi kitabı okuyorsun, Kur-An bu kitabı oku demek istiyor. Bu kadar açık, başka bir ayette de her harfinde sevap vardır diyor. Yani herşeyi oku, bilimle uğraş denen bir yer yok. Bu kitabı 1000 lerce, 10000 lerce kez oku diyor. Başka kitaba vaktin bile kalmasın diyor. Bunlar açık ve net.

Zaten çocuk kaçırma için bir sebebi yoktur oralarda, sapıklık, kısıtlanmadan doğmaz mı? Sapık olmak için ihtiyacını giderememesi gerekir. Orada doymuş zaten adamlar, gerek yok. Açsan başkasının ekmeğine göz dikersin bu kadar basit. Burada bir ihtiyaç giderebilmek için, ya evlenmek(çok büyük maliyet) ya da zina. Biri şu zamanlarda imkansız, biri de ayıp, günah, kötü, sapıklık olarak görülüyor. Halbuki tuvalet ihtiyacı kadar, normal bir şey. Oldu, adamlar cinsel anlamda aç adamların hepsini alsın ülkeye sapıklıkla uğraşsınlar.

Son düzenleme:
Menderes Müslüman değildi ki, lideri olsun !

Konumuz menderes degil ki!

Kesinlikle hak veriyorum Avrupalilarin tüm kültürünü benimsemesem'de iclerinde sapik kategorisine girecek insanlar bir elin parmagini gecmez. Mesela adamlarda Swinger Club diye bir kültür var, gercekten midemi bulandiran bir kültür. (Kültür belki yanlis bir kelime ama dogru kelimeyi bulamadim simdi...)

Adamlar doymuslar yani cinsellige, yemege, tatile, teknolojiye. Ve daha fazla isteyecekleri birsey kalmamis.

Avrupalıların elinde olmayan tek şey huzur sanırım. Bunu doğum oreanlarına, yaş ortalamalarına bakarak söylüyorum.

Dediğiniz gibi herşeye doymuş ve şişmiş bir topluluk...

Biraz hak veriyorum, aslinda cok huzurlular ama keyiflerine cok düskün oldugu icin durum dediginiz gibi... Keyfine düskün olan cocuk yapmaz, bu yüzden genc nüfusa ihtiyaci var Avrupanin...

Biraz hak veriyorum, aslinda cok huzurlular ama keyiflerine cok düskün oldugu icin durum dediginiz gibi... Keyfine düskün olan cocuk yapmaz, bu yüzden genc nüfusa ihtiyaci var Avrupanin...
6 yıl sonra kendimi getiriyorum.

Kuzenim Erzurum'da Makine Mühendisliği okudu, sonra ben soğuğa alıştım deyip Norveç'e gitti. İki yıldır hayatından çok memnun kendine Land Rover aldı, dublex evde yaşıyor. Yazın İngiltere'ye gittiğimde ordan 15 günlük geçecem Norveç'e.

Avrupalıların elinde olmayan tek şey huzur sanırım. Bunu doğum oreanlarına, yaş ortalamalarına bakarak söylüyorum.

Dediğiniz gibi herşeye doymuş ve şişmiş bir topluluk...

Çocuk olunca huzur mu kalır adamda? Bu düşündüğünüz çok yanlış. Hindistan tam bir huzur ülkesi o zaman.

Doğum oranının az olması ailede kadının da erkeğin de çalışmasından kaynaklı. Gelişmiş devletlerin çoğu da zaman zaman nüfus artırma planlamaları yapar. Kimisi de -mesela Çin- nüfusu düşürmeye çalışır. Nüfus ile gelişmişliği direk olarak bağdaştırmak saçmadır. Yüzölçümü, ülkenin girdiği savaşlar, yeraltı zenginlikleri, yönetim biçimi ve yüzlercesi etki eder.
Bu arada, engelli bir çocuk bile anne/baba için huzur kaynağıdır. @Neşeli Enginar bizi aydınlatabilir sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…