Menderes Müslüman değildi ki, lideri olsun !O zaman simdi yapalim ucak, araba neyse ya da bizi gectim herhangi bir Müslüman ülke simdi yapsin.
Bu Menderes dediginiz kisi tüm müslüman aleminin lideri degildi herhalde.
Menderes Müslüman değildi ki, lideri olsun !O zaman simdi yapalim ucak, araba neyse ya da bizi gectim herhangi bir Müslüman ülke simdi yapsin.
Bu Menderes dediginiz kisi tüm müslüman aleminin lideri degildi herhalde.
Haberleri simdi hatirladim ama bu cocuklar düsündügünüz gibi kayip degil.
Size olayin özünü anlatayim hemen, simdi mülteciler Avrupaya ilk giris yaptiginda sinirda gecici kimlik tarzi birsey veriliyor ailelere ve tabii cocuklara. Bazi uyanik mülteciler ise cocuklarina verilen kimlikleri ülkeye giremeyen farkli mültecilere satip, para kazanmaya calisti. Almanya bu isi yapan bir cok mülteciyi yurt disi etti, ve iyi de yapti bence. Yani kagit üzerinde kayip ama aslinda kimliksiz cocuklar var burada.
Zaten mantikli düsündügünüz zaman bu haberlerin ne kadar viral oldugunu anlayabilirsiniz. Yahu aga bu cocuklarin hic mi anasi babasi yok, kac cocuk ki kaybolup gidiyorlar ama elimizde sadece sayi var ama isim yok.
Hani 10 - 20 cocuk kayip deseniz anlarim sonucta her ülkede oldugu gibi burada da pedofilisi var, sapigi var, organ mafyasi var vs. ama 10.000 cocuktan bahsediyoruz yapmayin...
Ve size acik bir teminat birak 10.000 cocugu, burada Almanya genelinde 100 cocuk kaybolsa Almanya ayaga kalkar ve en yakin zamanda bulur cocuklari.
Sevgiler...
Menderes Müslüman değildi ki, lideri olsun !
Zaten çocuk kaçırma için bir sebebi yoktur oralarda, sapıklık, kısıtlanmadan doğmaz mı? Sapık olmak için ihtiyacını giderememesi gerekir. Orada doymuş zaten adamlar, gerek yok. Açsan başkasının ekmeğine göz dikersin bu kadar basit. Burada bir ihtiyaç giderebilmek için, ya evlenmek(çok büyük maliyet) ya da zina. Biri şu zamanlarda imkansız, biri de ayıp, günah, kötü, sapıklık olarak görülüyor. Halbuki tuvalet ihtiyacı kadar, normal bir şey. Oldu, adamlar cinsel anlamda aç adamların hepsini alsın ülkeye sapıklıkla uğraşsınlar.
Avrupalıların elinde olmayan tek şey huzur sanırım.Bunu doğum oreanlarına, yaş ortalamalarına bakarak söylüyorum.
Dediğiniz gibi herşeye doymuş ve şişmiş bir topluluk...
6 yıl sonra kendimi getiriyorum.Biraz hak veriyorum, aslinda cok huzurlular ama keyiflerine cok düskün oldugu icin durum dediginiz gibi... Keyfine düskün olan cocuk yapmaz, bu yüzden genc nüfusa ihtiyaci var Avrupanin...![]()
Avrupalıların elinde olmayan tek şey huzur sanırım.Bunu doğum oreanlarına, yaş ortalamalarına bakarak söylüyorum.
Dediğiniz gibi herşeye doymuş ve şişmiş bir topluluk...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.