Müşteri hizmetlerine ne yazılmalı?

Deltore

Hectopat
Daha fazla  
Kırmızı ile yazdığım alanı müşteri hizmetlerine yazsam tehdit gibi bir şey olur mu? Cidden mağdur durumdayım, her seferinde aynı durumla karşılaşıyorum.

Alalı 2 3 sene oldu, 10 kere göndermiştirim, her geldiğinde bu şekilde geliyor ve touch pad çalışmıyor halde oluyor. Bu büyük bir mağduriyete dönüştü. Bunu kontrol etmiyorlar mı? Bunlar nasıl işçilik? Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. böyle devam ederse mahkemeye başvurmak zorunda kalacağım. elimde olan fotoğrafları aşağıya ekliyorum.

Kırmızı ile yazdığım alanı müşteri hizmetlerine yazsam tehdit gibi bir şey olur mu? Cidden mağdur durumdayım, her seferinde aynı durumla karşılaşıyorum.

Alalı 2 3 sene oldu, 10 kere göndermiştirim, her geldiğinde bu şekilde geliyor ve touch pad çalışmıyor halde oluyor. Bu büyük bir mağduriyete dönüştü. Bunu kontrol etmiyorlar mı? Bunlar nasıl işçilik? Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. böyle devam ederse mahkemeye başvurmak zorunda kalacağım. elimde olan fotoğrafları aşağıya ekliyorum.
Bu konuda maalesef hata biraz size. Haklarınızı ne şekilde kullanmaya çalıştığınızı bilmiyorum fakat 10 kere gönderme gibi bir durum sadece haklarınızdan habersizseniz olabilir. Lütfen ilgili haklarınızı öğrenmek için 6502 sayılı kanun ayıplı mal ve hizmetler ve de Garanti Belgesi Yönetmeliğini okuyarak THH başvurusu nasıl yapılır ve ne durumlarda yapılır biraz araştırmasını yapın.

Bu durumlarda evet kontrolde ciddi bir sorun var ancak burada müşteri hizmetlerinin hiçbir suçu yok. Bunları üreten, tamirini yapan kişiler müşteri hizmetleri değiller. Üretici yerler sorumlu. Bunlara karşı yapabileceğiniz ise haklarınızı düzgün şekilde kullanarak onlara maddi zarara sebep olmak.

Yazdığınızda bir sorun yok. Genelde müşteri memnuniyet departmanları oluyor. O departman ile görüşmek isteyebilir ve sorununuzu anlatabilirsiniz. Eğer devam ederse yasal yollarla hakkınızı arayın.

Bir de Casper'ın mı öyle bir departmanı var yoksa belediye de falan mı bulunuyor? (tüketici hakem heyeti gibi)

CİMER'e yazabilirsiniz. Yaşadığınız problemi belirtin kırmızılı alan sıkıntı çıkartmaz.
yazalım bakalım.

CİMER'e yazabilirsiniz. Yaşadığınız problemi belirtin kırmızılı alan sıkıntı çıkartmaz.

Hangi bölüme yazmam lazım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı