Müşteri memnuniyeti açısından Hepsiburada'nın sattığı ürünler mi Trendyol'un sattığı ürünler mi?

Kuzgunn11

Attopat
Katılım
17 Mayıs 2024
Mesajlar
86
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce Trendyol'un kendisinin sattığı ürünleri almak mı daha güvenilir yoksa Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünleri almak mi? Sizce hangisi müşterisine daha iyi hizmet ve destek verip yardımcı oluyor, satış sonrasında bir sorun olursa ilgileniyor, müşterisini mağdur etmiyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol müşteri hizmetlerinden destek almadım fakat Hepsiburada'dan birçok kez aldım. Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerinden çok memnunum. Trendyol nasıldır bilemem.
 
2 firmada satıcıyı umursamaz tüketiciyi umursar. 5 yıl boyunca önceki çalıştığım firmadan ürün gönderip sattım. Bizi hep mağdur ettiler. Trendyol bu işin zirvanası. Yani tüketici olarak sizi tutuyorlar. Alışveriş yapabilirsiniz yani her türlü.
 
Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerinin memnuniyeti ile Trendyol'un memnuniyeti karşılaştırılamaz diye düşünüyorum. Hepsiburada'da en azından ikili diyalog halinde iletişim kurabileceğiniz bir çözüm merkezi var, çözüm merkezindeki çalışanlar ile sorunu detaylı olarak aktarıyorsunuz onlar sizi arıyorlar ve çözüm için ellerinden geleni yapıyorlar.

Trendyol'da ise sorun yaşadığınızda tamamen çözüm merkezi duruma göre karar veriyor. Hepsiburada'yı tek geçerim.
 

Geri
Yukarı