Müteahhit olmak için ne kadar bina yapmak gerekir?

Malzemeden yeterince çalarsanız toprak ve çamur kullanarak gayet düşük maliyetli bir bina yapabilirsiniz.
1.89luk killerden alın deniz kumu ve çamur karışımına ekleyin yoğunluk %84 e %12 ye %4 olacak temeller için kesilmiş yaş odun kullanın (yaş olmalı yoksa çürümez)

mobilyaları eskiciden alırsınız

bi kata suriyeli 10 çocuklu aile alt kataysa yeni evlencek 2 adamla kadın koyunki
hevesleri kaçsın

Evet cehenneme gitmek bu kadar kolay

Her şey dahil mi?

Arsa fiyatı çevre işleri dahil değil. Sadece bina tesisat vb. tam emin değilim bunu yaklaşık 1 ay önce müteahhit bir arkadaşıma sormuştum ondan öğrendiğimi söylüyorum.

Merak ettiğim şey, teknoloji tabanlı forumda bina dikmenin maliyetini sormak nereden aklınıza geldi? Ben bu forumda müteahhit birisinin var olduğunu ya da bu işlerde uzman birinin olduğunu sanmıyorum.

Arsa fiyatı çevre işleri dahil değil. Sadece bina tesisat vb. tam emin değilim bunu yaklaşık 1 ay önce müteahhit bir arkadaşıma sormuştum ondan öğrendiğimi söylüyorum.

Merak ettiğim şey, teknoloji tabanlı forumda bina dikmenin maliyetini sormak nereden aklınıza geldi? Ben bu forumda müteahhit birisinin var olduğunu ya da bu işlerde uzman birinin olduğunu sanmıyorum.
bir çok alanla ilgili insan gördüm
o yüzden sormak istedim

bir çok alanla ilgili insan gördüm
o yüzden sormak istedim
Neyse dediğim gibi 5-6 kat, kat başı 2 daire 3+1 evler 8-9 milyon masrafı oluyor. Tabii kat çıktıkça bu masraflar azalıyor ve kâr artıyor.
Fiyata arsa, çevre işleri dahil değil çünkü ülkenin yerine göre arsa fiyatı oldukça büyük farklar gösterebiliyor.

1.89luk killerden alın deniz kumu ve çamur karışımına ekleyin yoğunluk %84 e %12 ye %4 olacak temeller için kesilmiş yaş odun kullanın (yaş olmalı yoksa çürümez)

mobilyaları eskiciden alırsınız

bi kata suriyeli 10 çocuklu aile alt kataysa yeni evlencek 2 adamla kadın koyunki
hevesleri kaçsın

Evet cehenneme gitmek bu kadar kolay
Bilgiler biraz fazla detaylı, tecrübeye dayanarak mı anlatıyorsunuz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı