Müteahhit olmak için ne lazım?

Hedef 90k

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar müteahhitlik için paramız 10M TL yeter mi? Bunu da geçtim çevrede var. Ayrıca müteahhitlikte herkes iyi iş yapar mı? Konuşma kabiliyetim yüksek ama müteahhitlere sormak istiyorum, bu işin içine girince bizim çok bilmediğimiz neler var veya nelerle karşılaşabiliriz?

Arkadaşlar müteahhitlik için paramız 10M TL yeter mi? Bunu da geçtim çevrede var. Ayrıca müteahhitlikte herkes iyi iş yapar mı? Konuşma kabiliyetim yüksek ama müteahhitlere sormak istiyorum, bu işin içine girince bizim çok bilmediğimiz neler var veya nelerle karşılaşabiliriz?
Burada cevap bulamazsiniz bence buna.

10M TL şehre göre değişir ama yetmez diyenlere asma zaten çoğu müteahhit zaten kat karşılığı arsayı alıyor inşaatını yaptırıyor iyi pazarlığını yapıp, şantiyesini iyi kontrol eden, hesabını doğru yapan, konumunu doğru seçen, işini iyi yapan kazanır bu işte dediğiniz gibi çevre lazım tabii boş çevre değil muhtardır, inşaatçıdır, mühendisdir, mimardır olduktan sonra olmayacak değil.

10 milyon liraya galerici açamazsın. Belki ufak tefek kendi çapında arsa alıp villa yapar satarsın anca o şekilde olur. Belediye ile ayrı uğraşacaksın müşter bukurken ayrı uğraşacaksın ustalarla ayrı uğraşacaksın çekilecek dert değil oda. İnşaat mühendisi ve mimar olan tanıdıkların varsa birkaç tane de usta tanıyorsan olabilir ama bu konuda tanıdığın yoksa bulaşma elindekindende olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı