Müzik bağımlısı olmak

Yer
O'nun peşinde
Son özellikle 2 3 aydır günde en az 6 7 saat falan müzik dinliyorum. Hayattaki birçok şeyimi dersler başta olmak üzere aksatıyor. Sırf canlı derslere girmiyorum müzik kesilmesin diye. Müzik dinlerken ders çalışmak verimsiz olduğu için ders çalışmıyorum sadece müzik dinliyorum. Sırf dinlememek için 800 parçalık arşivimi ve Spotify'ımı sildim. Müzik olmadan yapamıyorum. Neredeyse müziksiz her şey çok sıkıcı ve gereksiz geliyor. Bir parça buluyorum 1 hafta onun suyunu sıkarcasına dinliyorum. Mesela işte sadece şu parçayı dinleyip çıkayım diyorum, dur ya bir de şuna bakayım, ya şunu da dinlemesem de olmaz ki... Falan diye diye bayağı saatlerce dinliyorum imkanım olsa tüm gün, yatarken bile dinlerim. Ne yapmam lazım, hayatımı altüst etti resmen. Hobilerim müzik dinleyerek kahvaltı yapmak, müzik dinleyerek insanlarla mesajlaşmak, müzik dinleyerek kurulanmak, müzik dinleyerek spor yapmak oldu. Kurtulmam lazım ama kurtulmak da istemiyorum aslında.

Ha bir de son ses dinlemeye bağımlı oldum sesi ne kadar yüksekse o kadar daha keyifli geliyor, daha zevkli geliyor.

Hatta geçen gün bu bilgisayarın (ASUS laptop) sesi niye bu kadar az deyip sinir krizi geçirdim.

Allah kolaylık versin. Zahmet olmazsa arşiv/liste linki atabilir misiniz? Belki sayenizde değişik tarzlar keşfederim.
Hemen.

Her tarza göre parcalar var içlerinde.

Benim de öyle boşver belli ki müzik zevki olan birisin. Devam dinlemeye.

Kulaklık en iyi çözüm dinlemeye devam

Aynı durumdayım. Sorunun ortasında aklıma bir şey takılınca gidip dinliyorum. Çözümünü ben bulamadım, sen de bulamazsın büyük ihtimal. Spotify silsen ne olacak, Deezer silsen ne olacak?
Eğer aklına takıldıysa gidip Youtube'dan yine dinlersin.

Bunun çözümü güçlü irade galiba.

Hocam zevkiniz cidden iyi.
Son ses dinleme işi muhtemelen siz sağır olduktan sorna sona erecek, kendinize hakim olun yoksa başınıza bu gelecek, metalci babamın kulakları durmadan çınlıyor .
Kendinize hakim olmaya çalışın hatta psikoloğa gidin. Durum cidden ciddi.
(Ha bu arada müzik dinlemekten o kaadr zevk alıyorsanız biraz Dream Theather dinleyin hayatınızı karartacak .)(YTD XD)(Albüm Six Degrees of Inner Turbulence.

Bende de müzik bağımlılığı var, hatta müziği bütün bünyem de hissediyorum beat den çıkan "tınn" sesi bile bana çok büyük bir haz verbiliyor. Ama ben bu durumdan şikayetçi değilim, hayatta kalma sebebim bile olabilir.

Dinlemeyi bırakayım diyorsanız hoparlörlerle dinlemeye devam edin. Yok 24 saate çıksın istiyorsanız Marshall marka kulaklıklara göz atmanızı tavsiye ederim. Dinledikleriniz için biçilmiş kaftan. Duymadığınız daha bir dünya tını olduğunu fark edeceğinize eminim. Fiyatları denklerine göre biraz fazlaca yalnız. (Niye işi kulaklık tavsiyesine dönderdim, bilmiyorum. Dinleyin hocam müzik iyidir)

Ama ben sağır olmak istemiyorum. Müzisyen olmak istiyordum daha.
Dream Theather'a yakında başlamayı düşünüyorum tabi su playlistleri dinlemeyi bırakabilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…