Müzik çevirmek için site script önerisi

Makaleler
1
Yer
izmit
Daha fazla  
Sıkıldığımda falan beğendiğim müzikleri çeviriyorum. Domainim var. Hosting de var ama düzgün bir şey bulamadım script olarak. Şu an WordPress kullanıyorum. Şu an infinityfree'den açtığımı kullanıyorum. Site şu an bu: Bai
WordPress teması veya başka bir şey ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıldığımda falan beğendiğim müzikleri çeviriyorum. Domainim var. Hosting de var ama düzgün bir şey bulamadım script olarak. Şu an WordPress kullanıyorum. Şu an infinityfree'den açtığımı kullanıyorum. Site şu an bu: Bai
WordPress teması veya başka bir şey ne önerirsiniz?
Reis şöyle animasyonlu birşeyler oluyorya mouse'i getirince hareket ediyor fln onu yap site baya basit duruyor

bide reklam ver free money

sitenizde ciddi sorun var hocam attığınız link ise pek sağlıklı bir linke benzemiyor
1699364753119.png

Reis şöyle animasyonlu birşeyler oluyorya mouse'i getirince hareket ediyor fln onu yap site baya basit duruyor

bide reklam ver free money
Kodlama bilgim yok denecek kadar az hocam bir de WordPress yerine başka bir şey kullanmak istiyorum. Güzel bir tema da bulamadım internetteki ceviri sitelerine baktım ama ne ile yapıldığını hiç anlamadım.

sitenizde ciddi sorun var hocam attığınız link ise pek sağlıklı bir linke benzemiyorEki Görüntüle 2006233
Ilginçmiș hocam bende direkt açıyor. SSL de eklemiștim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231107-174642.png
    Screenshot_20231107-174642.png
    143,4 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı