Site ve hazır script kurulumu

4nxiete

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Psikoloji öğrencisi.
Üç gün önce Instagram için faydalı bulduğum bir otomasyon sistemi gördüm. Ulaşılmak istenen kitleye yönelik hashtagler, kişiler ve lokasyonları kullanarak otomatik takip isteği göndermek gibi çeşitli işlevleri olan bir sistem. 3 günlük deneme sürümünde 200 civarı takipçi ve 500 civarı profil görüntülenmesi aldım. İşe yarıyor kısaca. Lâkin 3 gün sonunda aylık 60 lira bir ücret talep ediliyor.

Bu sistemin hazır script şeklini buldum. 000hosting tarzı bir sağlayıcıdan ücretsiz host alıp bu scripti kurmak ve ücretsiz kullanmak gibi bir fikrim var.

Sorun şu ki, bilgim yok. Zor olmadığı belirtiliyor genellikle zaten hazır script olduğu için bilgisi olmayanlar dahi yapabilir deniyor. Bana bu hususta yardımcı olabilecek, rehber olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Bulduğum hazır script GramEasy, dosyalarını indirdim ve 000hosting sitesinden bir domain aldım. Ama kurulumu yapamıyorum, anlam veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scripti merak ettim. Genelde bu tarz scriptlere user kasmak da gerekiyor. Akşam iftar sonrası bakabiliriz.

User gereken sistemlerde sistem kullanıcıları havuz içinde topluyor ve birbirlerini takip ettiriyor diye biliyorum. Bu sistemde durum daha farklı, sadece belirli bir algoritma ile sistemden haberi bile olmayan insanlarla iletişime geçiyor. Daha çok hedeflenmiş kitleye ulaşmak amacı. Örnek vermek gerekirse eğer bir ana-kız ürünleri satan sayfamız var diyelim. #canımkızım, #kızımla, #annemle gibi hashtagler üzerinde paylaşım yapmış insanları, bizim seçtiğimiz yine aynı kategoride satış yapan hesapları takip edenleri veya ulaşmak istediğimiz belirli bir şehir, hatta mahalle var ise o mekanda konumlu paylaşım yapmış kişileri takibe alıyor. Bu takip etme hızını biz belirliyoruz ve takip engeli yemiyoruz bu sayede. Takip edilen kişilerin son fotoğraflarını beğeniyor ayrıca bu sayede bir tür "ben buradayım." diyoruz onlara. Sistem içerisinde belirli sayfalara otomatik yorum atma, 24 saat içinde geri dönüş yapmayanları takipten çıkartma, belirlenen tarih ve saatte belirlenen paylaşımı yapma gibi özellikler var. Epey yararlı bir sistem ve User birikimi gerekmiyor.

Script: GramEasy İnstagram Otomatik Etkinlik Scripti - GramEasy Instagram Automatic Tool | PhpScriptTR

Çok sık giremiyorum buraya hocam kusura bakmayın 9 gibi dönüş sağlayamadım. İnstagram hesabınızı verebilirseniz oradan daha sağlıklı konuşuruz gibi. İşlem sonunda adım adım buraya yazarım ki faydalansın başkaları..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı