Müzik için kulaklık önerisi

Piyasada bulunur mu bilmiyorum ama bilgisayarda müzik için USB kulaklık olarak kullandığım 1More H1007 öneririm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://www.hepsiburada.com/sennheiser-hd-350bt-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000QN497 İndirimleri beklersen 4.50 modeli 1.000 TL civarlarına düşüyor. Ben 4.50 kullanıyorum memnunum.
Ben Sennheiser HD 4.50BTNC kullanıyorum ses kalitesi çok iyi. Şu an muadili 1800 civarına çıkmış, bir alt seviyesi HD 350’ye bakabilirsin ergonomik açıdan çok rahatlar. Sennheiser HD 350BT Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Beyaz Sennheiser HD 350BT Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Beyaz: Amazon.com.tr
Biraz baktım güzel görünüyor ancak rahatlığı konusunda aydınlatır mısnız? Mesela kafadayken baskı yaptığı yer var mı veya kafa hareketini kısıtlıyor mu? Tabii herkesin kafa yapısı ayrıdır ama yine de sormak istedim.

Biraz baktım güzel görünüyor ancak rahatlığı konusunda aydınlatır mısnız? Mesela kafadayken baskı yaptığı yer var mı veya kafa hareketini kısıtlıyor mu? Tabii herkesin kafa yapısı ayrıdır ama yine de sormak istedim.
Ben ilk aldığım zamanlarda biraz baskı hissediyordum ama zamanla kafa yapısına alıştığından dolayı rahat olmaya başladı. Herhangi bir kafa hareketini kısıtlamıyor. Ayrıca şunu da söyleyeyim; 3 yıldır Cloud 2 kullanıyorum. 4.50, Cloud 2 kadar rahat bir kulaklık değil ama ses kalitesi olarak çok daha üstün.

Kulak üstü bir kulaklık değil önce onu belirteyim, kulağı çevreliyor yani kulağa hiç baskı yapmıyor. Kafa kısmında beni rahatsız eden bir baskı noktası yok, kafa bandının olduğu yerde yumuşatıcı bir bölüm var baskıyı azaltması adına.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı