Daha fazla
Merhabalar, müzik için bir kulaklık arıyorum. Gidip elden alacağım o yüzden Vatan, MediaMarkt gibi sitelerden bakıyorum. Bu 3 kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? JBL T500BT'de alabilirim fakat onu almak için daha uzak bir mesafeye gitmem gerekli, gitmeli miyim yoksa bunlardan birisini almalı mı?
Bütçem 400TL
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Bütçem 400TL
PHİLİPS TAUH202BK/00 KABLOSUZ KULAK ÜSTÜ KULAKLIK- fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, TAUH202 en uygunfiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PHİLİPS TAUH202BK/00 KABLOSUZ KULAK ÜSTÜ KULAKLIK- fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, TAUH202 en uygunfiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY WHCH510B.CE7 KABLOSUZ KULAKÜSTÜ KULAKLIK-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, WHCH510B.CE7 en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY WHCH510B.CE7 KABLOSUZ KULAKÜSTÜ KULAKLIK-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, WHCH510B.CE7 en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
JBL JB.JBLT460BTBLK TUNE 460BT WİRELESS KULAKLIK CT, OE, Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
JBL JB.JBLT460BTBLK TUNE 460BT WİRELESS KULAKLIK CT, OE, Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da