Müzik önerebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Seni kendi bataklığıma çekeyim o zaman. Ailemden gelen bir alışkanlık olarak Eurovision'u deli gibi seviyorum ve takip ediyorum. Her sene ortalama 40 ülke yarışıyor ve bu en az 40 yeni şarkı demek ayrıca bu ülkelerden en az 20 tanesi 30 40 şarkı arasından yerel finaller düzenleyerek temsilcilerini seçiyorlar ki bu da 600-800 şarkı anlamına geliyor. Muazzam bir müzik arşivi , genel kültür ve coğrafi birikim sunuyor.

Uriah Heep - Lady in Black
Iggy Pop -The Passenger
Second - Aklımda Bi Kördüğüm (önyargılı olmayın)
Sting - Shape of my Heart
Ren - Jenny's Tale
Al Green - Tired of Being Alone
Sabaton - To Hell and Back
Powerwolf - Sanctified with Dynamite
Hammerfall - Last Man Standing
Killswitch Engines - Holy Diver

Farklı türlerden sevdiğim birkaç şarkı.

Seni kendi bataklığıma çekeyim o zaman. Ailemden gelen bir alışkanlık olarak Eurovision'u deli gibi seviyorum ve takip ediyorum. Her sene ortalama 40 ülke yarışıyor ve bu en az 40 yeni şarkı demek ayrıca bu ülkelerden en az 20 tanesi 30 40 şarkı arasından yerel finaller düzenleyerek temsilcilerini seçiyorlar ki bu da 600-800 şarkı anlamına geliyor. Muazzam bir müzik arşivi , genel kültür ve coğrafi birikim sunuyor.
Eurovision'u takip eden, seven bir arkadaşım var sizin gibi. Bana bir en iyi 10 listesi yapmam için şarkıları gönderdi, herhalde yirmiye yakınını dinledim. Arasında sadece üç tanesini sevdim ki biri zaten Maneskin idi. Eurovision'da yarışan şarkıların neredeyse tamamını banal buluyorum. Özgünlükten uzak, pop şarkıları. Naçizane görüşüm.

Uriah Heep - Lady in Black
Iggy Pop -The Passenger
Second - Aklımda Bi Kördüğüm (önyargılı olmayın)
Sting - Shape of my Heart
Ren - Jenny's Tale
Al Green - Tired of Being Alone
Sabaton - To Hell and Back
Powerwolf - Sanctified with Dynamite
Hammerfall - Last Man Standing
Killswitch Engines - Holy Diver

Farklı türlerden sevdiğim birkaç şarkı.

Eurovision'u takip eden, seven bir arkadaşım var sizin gibi. Bana bir en iyi 10 listesi yapmam için şarkıları gönderdi, herhalde yirmiye yakınını dinledim. Arasında sadece üç tanesini sevdim ki biri zaten Maneskin idi. Eurovision'da yarışan şarkıların neredeyse tamamını banal buluyorum. Özgünlükten uzak, pop şarkıları. Naçizane görüşüm.
Kesinlikle kendi görüşünüz saygı duyarım fakat sanırım siz güzel olanları dinlememişsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı