Müzik stüdyosu için hangi mikrofon alınmalı?

BerkeYlmaz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, müzik stüdyosu kuracağım. Kayıt için mikrofon lazım. Fiyat performans açısından iyi bir mikrofon önerisine ihtiyacım var.

Kendim Lastvoice BM800 aldım hocam geçen ay. Bir şarkı yaptım vokal kaydı yapmak için daha iyisi lazım olacağını düşünmüyorum ama yine de mix ayarları yapılınca öttürebiliyor şarkı linkini bıraktım kulağına örnek olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendim Lastvoice BM800 aldım hocam geçen ay. Bir şarkı yaptım vokal kaydı yapmak için daha iyisi lazım olacağını düşünmüyorum ama yine de mix ayarları yapılınca öttürebiliyor şarkı linkini bıraktım kulağına örnek olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam döktürmüşsünüz.

Merhaba, müzik stüdyosu kuracağım. Kayıt için mikrofon lazım. Fiyat performans açısından iyi bir mikrofon önerisine ihtiyacım var.
BM-800 + Phantom Power + JLI 2555 mikrofon modülü(opsiyonel). Modül eklenirse ses çok daha iyi oluyor.

BM-800 + Phantom Power + jlı 2555 mikrofon modülü(opsiyonel). Modül eklenirse ses çok daha iyi oluyor.

Kendimde bunu kullanıyorum hocam üstteki şarkının kaydı da BM-800+Phantom Power ile alındı başlangıç içinse özellikle tercih edilebilir.

Hocam döktürmüşsünüz.

Teşekkür ederim hocam bizde denemeye çalışıyoruz bir şeyler yeni yeni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı