Müzik yapmak için neler lazım?

• Konuyu başlatan Vio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2.775
Ses kartı daha iyi olur ama Phantom Power destekleyen bir ses kartı alman lazım. İçinden gelen kabloları bilmiyorum. Kablo anlamında Ugreen tercihimdir ama onlarda XLR kablo var mı bakmadım. O kadar kötü olacağını sanmıyorum ilk denemek daha iyi olur beğenmez isen bütçene göre bir XLR kablo alabilirsin.

Midex nasıldır hocam? 1000 lira bandına Phantom'lu ses kartı Midex var sanırım.

Eğer şimdilik ses kartı topuna girmeye gerek yok derseniz bir 20 güne maaş alınca o zaman size danışabilirim şimdiki bütçem ile Phantom ve mikrofonu mu alayım?

Kayıt almalık hangi programı önerirsiniz? Autotune uygulamak sesimin en elverişli halini bulmak istiyorum.

Midex nasıldır hocam? 1000 lira bandına Phantom'lu ses kartı Midex var sanırım.

Eğer şimdilik ses kartı topuna girmeye gerek yok derseniz bir 20 güne maaş alınca o zaman size danışabilirim şimdiki bütçem ile Phantom ve mikrofonu mu alayım?

Kayıt almalık hangi programı önerirsiniz? Autotune uygulamak sesimin en elverişli halini bulmak istiyorum.
Bunlar saçma sapan ürünler hocam gerçekten ses kartı almanız lazım başlangıç seviyesi için m audio solo veya u phoria um2 gayet yeterlidir. Midexlere bakmayın. 2 kere deneyimim oldu rezalet ürünler. Dünya çapında satan markalara bakın. Kartın üstünde tuş olması onu kaliteli yapmaz o ayarları siz zaten kullanmıcaksınız programdan ayarlıcaksınız.

CX1 Mikrofon alın, hem ucuz hem de kaliteli.
Hocam bütçem o banda çıksa C1 alırdım direkt onun yanına ek güç vs. de gerekir şimdi.

Bunlar saçma sapan ürünler hocam gerçekten ses kartı almanız lazım başlangıç seviyesi için m Audio solo veya u phoria UM2 gayet yeterlidir. Midex'lere bakmayın. 2 kere deneyimim oldu rezalet ürünler. Dünya çapında satan markalara bakın. Kartın üstünde tuş olması onu kaliteli yapmaz o ayarları siz zaten kullanmayacaksınız programdan ayarlacaksınız.

O Zaman ses kartına şimdilik bakmayalım hocam eksiklik duyunca ayrıyeten phoria UM2 bakarız olur mu?

Kayıtları ben direk mix mastering yaptığım programdan alıyorum ki genellikle herkes öyle yapıyor. Program olarak studio one, cu base, fl studio en başlıca programlardır. Hazır vstler internette dolu istediğiniz kadar indirip bakabilirsiniz kendinize en uygunu.

O Zaman ses kartına şimdilik bakmayalım hocam eksiklik duyunca ayrıyeten phoria UM2 bakarız olur mu?
İlerde ses kartı alırsanız phantom powera ihtiyacınız kalmıyacak ama bu yandanda düşünmez lazım. İki ses kartıda güzeldir. Ben maudio kullanıyorum duo versiyonunu hem gitar takıyorum hem mikrofon.

Kayıtları ben direk mix mastering yaptığım programdan alıyorum ki genellikle herkes öyle yapıyor. Program olarak studio one, cu base, fl studio en başlıca programlardır. Hazır vstler internette dolu istediğiniz kadar indirip bakabilirsiniz kendinize en uygunu.
en basit ve öğrenmesi kolay hangisi hocam? inceledim de programları dünya dışı gibi gözüküyorlar.

İlerde ses kartı alırsanız phantom powera ihtiyacınız kalmıyacak ama bu yandanda düşünmez lazım. İki ses kartıda güzeldir. Ben maudio kullanıyorum duo versiyonunu hem gitar takıyorum hem mikrofon.
Şimdilik bütçeyi zorlamayalım bence hocam rahata varınca hallederiz. Ben işi kavrayayım da zararımız Phantom power varsın olsun.

En basiti ve internette kaynağı olanı FL Studio olabilir. Ozone vstlerini de araştırın işinizi çok kolaylaştırır.

Hocam Ozone için 200 Euro yazmışlar vallahi o para olsa Home Studio kurardım.

Şimdilik bütçeyi zorlamayalım bence hocam rahata varınca hallederiz. Ben işi kavrayayım da zararımız Phantom power varsın olsun.

Hocam Ozone için 200 Euro yazmışlar vallahi o para olsa Home Studio kurardım.
Şuan bilgisayarda değilim yarin hatirlarsam bütün eklentileri indireceğin bir site atarim 4dowloands gibi bir şeydi yarin tam bakmam lazim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı