Mugello-3070 Gaming.gen.tr'den alınır mı?

Şu iki sistei buldum ama problem olarak bunları 1 TB'ta yükseltemiyorum. 1TB SSD'ler en az 1500'den başlıyor.

6750XT bulunur o fiyatlarda.

Attığım sistemin bile fiyatı biraz fazla. Vatan'nın 16.000 TL'ye sistemi çıkmıştı. 1TB SSD özelleştirmeside vardı. Onu keşke kaçırmasaydınız.

Almayın.

6750XT bulunur o fiyatlarda.

Attığım sistemin bile fiyatı biraz fazla. Vatan'nın 16.000 TL'ye sistemi çıkmıştı. 1TB SSD özelleştirmeside vardı. Onu keşke kaçırmasaydınız.

Almayın.
mentor baya iyiymiş. tercihlerim baya değişti sayende :D
ssd açısındanda baya geniş özelleştirme seçenekleri var(7000,5000) çıktı teşekkür ederim ben buna kafa yorucam

Mentor bayağı iyiymiş. Tercihlerim bayağı değişti sayende :D
SSD açısındanda bayağı geniş özelleştirme seçenekleri var(7000, 5000) çıktı teşekkür ederim ben buna kafa yoracağım

Hocam biraz daha bekleyin derim. Bu sistemden daha iyileri çıkar. Güncel indirimlere bakarsınız. Oraya arkadaşlar atıyor.

Hocam biraz daha bekleyin derim. Bu sistemden daha iyileri çıkar. Güncel indirimlere bakarsınız. Oraya arkadaşlar atıyor.

Hocam dolar artıyor bence daha iyisi yerine bu sitemler 25k olacak gibime geliyor benim. Emin olamadım zaten hemen alamıcamda en kıs sürede alma niyetim var.

Ya benim anlamadığım ekran kartı yükseltmesine Dual değil de ROG STRIX almak istesem 6000 lira diyor.
Ekran kartları fiyatları arasında 500 lira var şakamı bu

Son düzenleme:

Sizin önerdiğinizden iyi mi kötü mü?

Bu attığını almak yerine RX 6750 XT daha mantıklı performans olarak 6750XT geçiyor. Ayrıca 8 GB VRAM

Sizin önerdiğinizden iyi mi kötü mü?

Bence sana önerim
Bütçen 25k bu sisteme 25 k ya kadar eklemeler yaparsan inanılmaz bir performans alabilirsin bence.
Yükseltmelere göz gezdirirsen üst seviye parçalar takabilirsin.

Bu attığını almak yerine RX 6750 XT daha mantıklı performans olarak 6750XT geçiyor. Ayrıca 8 GB VRAM

Bence sana önerim
Bütçen 25k bu sisteme 25 k ya kadar eklemeler yaparsan inanılmaz bir performans alabilirsin bence.
Yükseltmelere göz gezdirirsen üst seviye parçalar takabilirsin.
6800 daha güçlü diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı