Muhabbet kuşu alındığında ne yapılmalı?

Yavru olmuyor yavruluktan çıktı.
Günlük taze azar azar doldurarak yem ver. Arada Marul vs şenlendirebilirsin. Sana alışması için ona belli zaman tanımak zorundasın. Ve ani hareketlerden kaçın o istemediği müddetçe elinle mıncıklamaya çalışma avucuna alma. Bırak kendi gelsin. 11 Sene yaşayan muhabbet kuşum geçen sene öldü. PP Resimdeki kendisi.
 
7 ay artık yetişkin. Besleme konusunda ise, normal muhabbet kuşu yemi ile besleyebilirsiniz. Arada bir dal darı alarak, kafese asarsanız onu yemeyi çok severler. Sağlığına zarar vermeyecek küçük şeyler de verebilirsiniz isterseniz. Bazıları yemeyebiliyor tabi yem dışındaki şeyleri ve su vereceksiniz. Her iki-üç günde bir değiştirmeniz yeterli olur. Alışması için günlük onunla konuşup, elinizden yem yedirmeye çalışarak ve arada onun isteği dışında çıkarıp, avucunuzun içinde sıkmadan başını okşayarak alıştırabilirsiniz. Uzun bir süreç ama başarı ile sonuçlanır.
 
Yavru olmuyor yavruluktan çıktı.
Günlük taze azar azar doldurarak yem ver. Arada marul vs şenlendirebilirsin. Sana alışması için ona belli zaman tanımak zorundasın. Ve ani hareketlerden kaçın o istemediği müddetçe elinle mıncıklamaya çalışma avucuna alma. Bırak kendi gelsin. 11 sene yaşayan muhabbet kuşum geçen sene öldü. Pp resimdeki kendisi.

Çok güzelmiş kuşunuz hocam ölmesine üzüldüm benim de bir sürü balıklarım vardı annem mecbur akvaryum motoru bozulduğu için vermek zorunda kalmıştı ele gelmio ama nasıl yıkıyıcam ve kaç gün kafeste kalması gerek ele alışması için ne yapmalıyım ele gelmiyor kaçıyor.
 
Bu kanal genelde faydalı bilgiler de veriyor eğlence videolarının yanı sıra, bakabilirsin istersen. 🥰

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı