Muhabbet Kuşum Vefat Etti

Sultan papağanım vardı benim. Son zamanlarda ne olduysa ayakta durmaya güçlük çekmeye başladı. Veteriner'e götürüyorum, röntgen çekiyorlar hiçbir şey yok. Vitamin ilacı yazıp yazıp durdular, Allah belasını versin, diplomasını....
Kafesinin temizliğini yaptım, yem kutusuna yemini doldurdum, suyunu temizledim. Bu süre içerisinde de omuzumda duruyor kuş. Ama nasıl desem, önceki günlerde durduğu gibi değil sanki bir ruh. Anlamamıştım durumu. Kafese koydum, yem kutusunun üstüne çıktı kapağı kapatırken birden düştü. Abi hiçbir anlam veremedim ama kuşum o sırada öldü. 6 Senelik arkadaştan ziyade aile bireyini kaybetmiş gibi oldum..
Bir daha da ne olursa olsun ne bir hayvan beslerim ne de eve sokarım, sokturmam da. Bir daha aynı durumu kaldıramaz vicdanım.
Sizlere de geçmiş olsun, çok zor bir durum. Yaşamayan bilmez..
 
Arkadaşlar merhaba. Dün akşamdan beridir ayakta duramayan ve son bir aydır durgun olan kuşum birkaç saat önce vefat etti. Vefat etmeden önce veterinere götürdüm ama veteriner hekim muhabbet kuşlarının pek tedavisi olmadığını ve tamamen şansa bağlı olduğunu söyleyip biraz antibiyotik ve vitamin verdi. Tek sorum şu benim kuşum neden öldü?
Benim de bir tane kuşum vardı çok sağlıklı görünüyordu içeri gidip bi geldiğimde kaskatı şekilde halının üstünde ölü gördüğümde şok ve üzüntü duymuştum bunu hatırlamışken anlatıyım dedim başın sağolsun
 

Geri
Yukarı