Muharrem İnce'ye oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi yaptığı dansı partideki kişilerin yapmasını yasakladı şimdiden, başa gelince ne yasaklar koyar belki de.

Mansur Yavaş, ve Ekrem İmamoğlu aday olsaydı, kesin CHP idi zaten oyum. Yine de mecburiyetten vereceğim CHP'ye.
2'sine de oy versen yine aynı kişiler yönetecek ülkeyi, aynısı Kılıçdaroğlu için de geçerli.

İstanbul sözleşmesi, kadınların haklarını da savunduğu için mi? Yoksa homofobinizden dolayı mı? (Cezam daha yeni bitti fakat pek önemli değil. Tekrar ceza almaktan korkuyorum forumda.)
İstanbul sözleşmesi yürürlükte iken hiç kadın cinayeti işlenmedi. Değil mi. O sözleşme yüzünden bir sürü erkek iftiraya uğrayıp gözaltına alındı. İçeride yattı. Neden. Kadının beyanı esastır maddesi yüzünden.

Sözleşme kadın hakkını filan korumuyor. Geçin bunları.

Vermeyeceğim, sebebi aşağıda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Son bir kaç saattir mantıklı düşünemiyorum. (Yazdığım şeyi ondan dolayı değiştirdim.)

Edit (Mantıklı bir cevap buldum): Ülkede adalet sistemi doğru düzgün olsa, istanbul sözleşmesine gerek kalmaz. Önceki cevabım gereksiz saçmaydı.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yorumunuz nedir?

Alsa alsa %7-8 falan. Chp döneminde %30 almıştı ama şuan zor görünüyor.

Eğer şeriat gelirse ne olur. Ve AKP 20 senedir bu şeriatı neden getiremedi.

Şeriat deyince ne anlıyorsunuz?
Gelir, tek adam rejimi oynar. Getiremedi değil, getirmedi. Gelince, İran'dan farkın kalmaz. Şeriat adı altında bu ülkeyi kaos'a sürüklerler. En kısa örneği zamanında İdam Yasası varken, kaç kişi bir yanılgı ile asıldı sence? Şu andaki ülkende yaşayan mültecilerin, pankart açıyor. Milleti taciz ediyor. Sen şeriat deyince ne anlıyorsun?

Eğer şeriat gelirse ne olur. Ve AKP 20 senedir bu şeriatı neden getiremedi.

Şeriat deyince ne anlıyorsunuz?

Kısmen getirdiler arkadaş göremiyor musun? Demokrasiyle yönetilse şimdiye kadar elli kere Erdoğan'nın devrilmesi gerekirdi. Adam çıkıyor Allah diyor kitap diyor bazı halktan kesimler aklını kaybediyor. Biraz daha kalırsa peygamber falan ilan edilecek az kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı