Muhasebe programına uzak masaüstü ile kullanıcı ekleme

youcq

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
Şirkette muhasebe programımız 3 kullanıcılı ve server üzerinde kurulu ve işletim sistemi Win7Pro, şirket içerisinde diğer kullanıcılar LAN üzerinden oluşturulan linkler ile kendi bilgisayarlarında 2. ve 3. kullanıcı olarak sorunsuz bir şekilde kullanıyorlar, şimdi bilgisayarlarda revizyona giderken pandemi sürecini de düşünerek uzak çalışma imkanı da olsun diye Laptop önerdim yönetime fakat ne yaparsam yapayım uzaktan bağlanıp (2. ve 3. kullanıcı olarak) server makineye erişemiyorum, bunun için lisans yenilemesi yapmadan bir çözüm bulabilir miyim, serverdaki 3 kullanıcı da dışarıdan aynı anda bu erişime sahip olması için ara programlar var mıdır? Yardımlarınız için teşekkür ederim, saygılar.

ETA, hem muhasebe 3 kullanıcılı hem de personel tek kullanıcılı, aynı makine de birleştirip, uzak erişim ile herkesin aynı anda çalışmasını sağlamak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı