Hocam astım için ilaç verilebiliyor. Yanlış değilsem.
Hocam astım için ilaç verilebiliyor. Yanlış değilsem.
Eki Görüntüle 1824691
Kuşum astım astımın ise bir çözümü yok ayrıca bilgisayarımı satana kadar zaten...
Aktif olarak çok fazla ilaç kullanıyorum zaten, kuşu boğmak istemiyorum astım ilaci kesin çözüm değil.
Suya damlatılan vitaminlerden başlamanızı. Ayrıca ezilmiş sarımsak yedirmenizi tavsiye ederim. Petshoplarda bulabilirsin.
Suya damlatılan vitaminlerden başlamanızı. Ayrıca ezilmiş sarımsak yedirmenizi tavsiye ederim. Petshoplarda bulabilirsin.
Veterinerler maalesef kuşlar dışında bir şey bilmiyor. Genelde çoğu köpek ve kedi üstüne yoğunlaşmış kişiler.
Fazla ve yanlış ilaç kullanımı zarar verebilir kuşunuza hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Antibyotikde yazdı doktor ama alamadım üstelik param kalmadı ve stok yokmuş...
Zaten var multivitamin onu içince biraz düzeldi şırınga ile suyundan cektim ve ağızına damlattım.
Daha fazla bir şey demiyorum, kuşunun yaşaması bana hiçbir fayda sağlamayacak. Bahane makinası bir sahibe denk geldiği için kuşa üzüldüm sadece.Eki Görüntüle 1824691
Kuşum astım astımın ise bir çözümü yok ayrıca bilgisayarımı satana kadar zaten...
Kuşların çabuk ve kolay hasta olduğu doğrudur ben bir veteriner değilim, siz de değilsiniz. Kuşların tedavisi hakkında nasıl çalışma yok? Dediğim üniversite fakültesi kuşlara bakmasa orayı söylemezdim. Dediğim gibi hiçbir şey yapmayıp tevekkül etmekten iyidir... Bilgisayar satmak basit bir iş, sen önce bir çaba sarf et eğer ki rahmetli olursa o zaman elimden geleni yaptım kısmetmiş dersin. Burada dram yapıp vakit kaybetmekten iyidir.Muhabbet kuşlarının tedavisi hakkında yapılan hiçbir çalışma yok. Metabolizma hızı yüzünden kedi ve köpeklere göre çok hızlı hastalık ilerler. Dediğinizi yapana kadar rahmetli olma ihtimali bile var.
Vitaminin fazlası zehirleyici etki yapar dikkat edin. Dediğim gibi doğal antibiyotik olarak ezilmiş sarımsak yedirin. Kusura bakmayında veteriner sizi bir tık dolandırmış gibi hissettim. 700 TL ilaç olmaz.
Daha fazla bir şey demiyorum, kuşunun yaşaması bana hiçbir fayda sağlamayacak. Bahane makinesı bir sahibe denk geldiği için kuşa üzüldüm sadece.
Kuşların çabuk ve kolay hasta olduğu doğrudur ben bir veteriner değilim, siz de değilsiniz. Kuşların tedavisi hakkında nasıl çalışma yok? Dediğim üniversite fakültesi kuşlara bakmasa orayı söylemezdim. Dediğim gibi hiçbir şey yapmayıp tevekkül etmekten iyidir... Bilgisayar satmak basit bir iş, sen önce bir çaba sarf et eğer ki rahmetli olursa o zaman elimden geleni yaptım kısmetmiş dersin. Burada DRAM yapıp vakit kaybetmekten iyidir.
Bende öyle hissetim almak zorundaydım ezilmiş sarımsağı nasıl yedireceğim kendisi yer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.