Ona moderatörler karar veriyor diye biliyorum.Böyle bir şey başıma gelmedi. Neyse konu kilit olsun.
Ona moderatörler karar veriyor diye biliyorum.Böyle bir şey başıma gelmedi. Neyse konu kilit olsun.
Öğrendiğim iyi oldu. İyi forumlar.Ona moderatörler karar veriyor diye biliyorum.
Hocam haklısınız. İyi forumlar.Moderatörler her konuya yapılan her yorumu takip edemiyorlar, sol alttaki "Rapor Et" linkini kullanarak kapatmalarını rica edebilirsinYardımcı olurlar.
Son olarak "Orucun amacını, ne manaya geldiğini" iyi anlamak gerekiyor. Açlığın, yoksulluğun ne denli zor bir durum olduğunu anlamak gerekiyor. Sinirlerimize sahip olmayı öğrenmemiz gerekiyor.
Ramazan Ayının yarattığı birlik beraberlikten yararlanmak gerekiyor.
Eşin, dostun, akraban bu vesile ile yemeğe davet ediyor seni, bu bahane ile akrabalarınla görüşmüş oluyorsun. Bu yönlerine dikkat etmen gerekiyor. Yoksa sen "Yolda dostunu görüp selam vermeyen bir insan olduktan sonra oruç tutsan ne yazar", mukus yutsan ne yazar, ekmek yutsan ne yazar?
Ben de rapor ettim teşekkürler.Son olarak Allah tutuğunuz oruçları kabul etsinHerkes, herkesin inancına saygı duymak zorunda, aklına takılmış sormuşsun, sorabilirsin. Rapor ettim ben, gerekli görürlerse kilitlerler.
Arkadaşlar çok tiksindirici ama açık olmak zorundayım mukus yutmak orucu bozar mı? İnternette çok araştırmama rağmen bir kısım bozar derken bir kısım bozmaz diyor. Benim düşüncem mukus salgısı insandan salgılandığı için dışarıdan alınmadığı için bozmaz. Sizin düşünceniz nedir? Ayrıca tekrardan özür dilerim ama açık olmam gerekirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.