Çözüldü Multi handler yansımıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesVRR

Hectopat
Daha fazla  
Linux'ta msfconsoleden multi handlerı açıyorum lhost ve lport giriyorum diğer PC'de trojanı açtığımda önüme multi handlere yansımıyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oradan ayarladığınız IP'yi ve port numarasını girmiş seniz ve IP adresi sizin yerel IP adresiniz ise yani iwconfig yazınca gördüğünüz IP ve hedefte aynı ağda ise sorun çıkmamalı.

Oradan ayarladığınız IP'yi ve port numarasını girmiş seniz ve IP adresi sizin yerel IP adresiniz ise yani iwconfig yazınca gördüğünüz IP ve hedefte aynı ağda ise sorun çıkmamalı.

Evet hocam olabilir büyük ihtimalle de oradadır.
Deneyeceğim.
Hocam lhost ve lportu girdikten sonra run ya da exploit yazınca belirtilen ayarlara göre dinleme moduna geçiyor eğer bu yönden sıkıntı yoksa lhost kısmınıda sıkıntı vardır kendi IP adresinizi girdiniz değil mi msfvenom kısmındada.

Hocam lhost ve lportu girdikten sonra run ya da exploit yazınca belirtilen ayarlara göre dinleme moduna geçiyor eğer bu yönden sıkıntı yoksa lhost kısmınıda sıkıntı vardır kendi IP adresinizi girdiniz değil mi msfvenom kısmındada.
Trojanı fatrat ten yapıyorum

Msfvenomda kendi ipimi girmedimde onla alakası olabilirmi

Trojanı fatratten yapıyorum.

Trojanı fatratten yapıyorum.

Msfvenomda kendi ipimi girmedimde onla alakası olabilir mi?

Evet hocam olabilir büyük ihtimalle de oradadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı